» »

TV+radio stolp

TV+radio stolp

Goli ::

Lep pozdrav,

Ker se odločam o nakupu LCD TV-ja in me rahlo motijo zvočniki ki so pri večini Tv-jev me zanima ali bi se dalo povezati zvočnike od radio stolpa na TV tako da bi jih lahko imel za gledanje TV-ja in poslusanje radia(seveda ne hkrati)?
Gledal sem predvsem Philipsove LCD-je in prav tako njihov radio stolp: -TV( http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=2... ) in -glasbeni stolp ( http://www.mimovrste.com/artikel/123002... )
Zanima me:
-ali se ju da povezati
-je za to ceno morda na slovenskem tržišču še kaj boljšega
-morda kakšne izkušnje z slednjima

Budget pa je tam nekje 200€ (+ ali -) za stolp in okoli 1000€ za TV (+ ali -, seveda raje -)

Se že vnaprej zahvaljujem za odgovore

LP
Q6600 @ 2.4,Silent Square
Striker II Formula,Gainward 9800 GTX
Mushkin EXP 650W,Mushkin Redline 8 GB, Seagate 1TB

ReBi ::

Če že za 200€, potem raje tega, ki zmore glede na majhnost in ceno proizvesti kar solidno lep zvok. Seveda globoke base pri teh mini sistemih pozabi:) Seveda imaš možnost tudi tega, ki pa predvaja še dvd in divx. Moja starša sa z njim zelo zadovoljna, kar pomeni, da je preprost za upravljanje in nudi lep zvok. Ampak spet brez nevem kako močnih basov, mogoče zvok celo nekoliko slabše kakovosti kot pri prvem omenjenem modelu. Če hočeš malenkost močnejše base, potem pa tole. Zvok mogoče ne bo tako lep, ampak to je 5.1 sistem za 200€. Še vedno ti predlagam

Vsak tv, tudi tvoj izbrani, ima vsaj izhod za slišalke, če že ne scart-a, tako da s povezovanjem ne bo težav.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Aktivni zvočnik

Oddelek: Kaj kupiti
183991 (3599) trojnis252
»

Izboljšanje kvalitete zvoka

Oddelek: Zvok in slika
243760 (3260) goblinsly
»