Forum » Loža » Samsung SGH-G810
Samsung SGH-G810
mayhem ::
Pozdravljeni.
Zanima me ali uporablja gdo telefon Samsung SGH-G810 ter PC studio na računalniku.
Namreč zadeva je taka na Xp-jih sem vse inštaliral sedaj imam visto 64 bit pa mi noče inštalirati USB Driverja za telefon al PC Studio kar že je.
Tako,da bi kakšnega prosil,kje bi ta drier za ta telefon dobil,da bi delal na visti.
Na priloženem CD-ju od samsunga pa kao piše samo za Win/2000/win XP
Verzija PC studia je pa 7.
Zdej p vsej verjetnosti lahko dam tudi drugo verzijo samo ne vem katero ,da bi delalo na visti.
Ali se kateremu, kaj sanja kako bi to poštimal???
Najlepša hvala za odgovor.
Lp
Zanima me ali uporablja gdo telefon Samsung SGH-G810 ter PC studio na računalniku.
Namreč zadeva je taka na Xp-jih sem vse inštaliral sedaj imam visto 64 bit pa mi noče inštalirati USB Driverja za telefon al PC Studio kar že je.
Tako,da bi kakšnega prosil,kje bi ta drier za ta telefon dobil,da bi delal na visti.
Na priloženem CD-ju od samsunga pa kao piše samo za Win/2000/win XP
Verzija PC studia je pa 7.
Zdej p vsej verjetnosti lahko dam tudi drugo verzijo samo ne vem katero ,da bi delalo na visti.
Ali se kateremu, kaj sanja kako bi to poštimal???
Najlepša hvala za odgovor.
Lp
koyotee ::
Ja, na 32bit windowsih bi 100% delal!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15373 (6715) | mat89 |
» | Na internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 2564 (2276) | amigo_no1 |
» | nov android mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 2308 (1597) | tinlad3n |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1687 (1418) | lukaz |
» | Samsung sgh-f480 PC studio programOddelek: Pomoč in nasveti | 2724 (2652) | maxum |