Forum » Loža » Vesolci da ali ne...halo 14.oktober je
Vesolci da ali ne...halo 14.oktober je
Yoxi ::
No kje so zdej tisti vesolci o katerih je blo tolk govora od one gospe Goodchild al kva je že za ena.
Kdo kej vidu kej zanimivga kje na nebu.
P.S.
Pr sosedovih že spuščajo ene čudne glasove. So bol nežnejšega zvoka, pa menda ravn iz spalnice se sliš.... :-) Res ČUDN !!!
Kdo kej vidu kej zanimivga kje na nebu.
P.S.
Pr sosedovih že spuščajo ene čudne glasove. So bol nežnejšega zvoka, pa menda ravn iz spalnice se sliš.... :-) Res ČUDN !!!
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
- premaknilo iz Problemi človeštva: Barakuda1 ()
mtosev ::
alien(s), predator pa predalien pridejo... v miru
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
mtosev ::
Švoh kaže
bolj verjetno pridejo na sci-fi weekend v USA.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Barakuda1 ::
Loža kliče
Ne da kliče, narovnost kriči.
p.s.
Razumel bi še, da odpre takšno temo v PČ kak nov član, ampak nekdo, ki je na tem forumu že 3leta ...ccccc
BBB ::
Šofer je klical in sporočil, da bodo imeli nekaj svetlobnih let zamude. Pravi, da jim je v ostrem nepreglednem ovinku nekje v galaksiji Andromede na spolzki antimateriji spodrsnilo in so zadeli asteroid. Kaže, da je potrebno le malce poklepat fuzijski reaktor, ki ga je asteroid naluknjal. Še sreča, da so se kriptonske blazine ob trku sprožile. So se pa vesoljčki prisrčno nasmejali, ko sem jim sporočil, da je na Zemlji navada izkazovati ljubezen s tem, da se odtrga govorniški pult. Še to, pravijo, da pridejo v miru, seveda če bodo imeli to srečo, da takrat na Zemlji ne bomo imeli kakšne večje vojne.
BigWhale ::
Zakaj je pa klical tebe? Mislim, ker sem bil tud jaz dogovorjen, da mi sporocijo, ce bo zamuda. Mene pa skrbelo, ko hudic!
Starodavni ::
Mimogrede, ta baba na youtube.com Samanthasworld je že zbrisala /ali onemogočila svoj videoposnetek o Federation of Light, najti ga je moč le če poiščeš v njenem profilu, ki je za nameček kičast.
Kasneje pa pokaže fejk NLPja nad Tajvanom, po komentarjih sodeč bi moral biti to dan, ko je človek spider-man Allan(nisem 100%) preplezal Tajpej 101 in so ga potem opazovali radovedni ljudje.
Še ena nateganciaj nekih ljudi, ki naivno verjamejo, da bosta luč, ljubezen in mir rešili človeštvo. To ne bo nikoli držalo, ker smo barbarska rasa.
Jebat ga, lajf je pač tak.
Kasneje pa pokaže fejk NLPja nad Tajvanom, po komentarjih sodeč bi moral biti to dan, ko je človek spider-man Allan(nisem 100%) preplezal Tajpej 101 in so ga potem opazovali radovedni ljudje.
Še ena nateganciaj nekih ljudi, ki naivno verjamejo, da bosta luč, ljubezen in mir rešili človeštvo. To ne bo nikoli držalo, ker smo barbarska rasa.
Jebat ga, lajf je pač tak.
SodVina ::
V bistvu so prisli in prepotovali milijone svetlobnih let, pa jih je zaradi napacnih kalkulacij pojedel majhen kuzek... Nisem si mogel pomagat, sem moral napisat citat s Stoparskega vodnika.
On the other hand: Mogoce se pa prikazejo v LHC-ju
lp,
SodVina
On the other hand: Mogoce se pa prikazejo v LHC-ju
lp,
SodVina
podbevna ::
Kakšna smola! Potuješ svetlobna leta daleč, nato pa pristaneš v selu Ribare blizu Šabca v Srbiji.
Nič čudnega, da so se razočarani takoj pobrali nazaj...
Nič čudnega, da so se razočarani takoj pobrali nazaj...
drejc ::
šalabajzerji
itak so pa sam po Ramzija pršli
itak so pa sam po Ramzija pršli
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drejc ()
hendriks ::
Kdo pravi da jih ni bilo?! Včeraj so bili pr men, zakuril sem žar, pili pa smo neko žganico, ki ji oni
rečejo Encyyan. V glavnem, po pol litra sem tekoče govoril njihov native jezik (neka mešanica med madžarščino
in iranščino). Za na pot sem jim dal 2 litra slivovke, nato so pičili dalje. Pridejo pa naslednjič 2012.
rečejo Encyyan. V glavnem, po pol litra sem tekoče govoril njihov native jezik (neka mešanica med madžarščino
in iranščino). Za na pot sem jim dal 2 litra slivovke, nato so pičili dalje. Pridejo pa naslednjič 2012.
dukenukem ::
včer ni blo štroma 2 ure, nato mi je še net crknu,danes pa tud ni blo štroma 1 uro sam na šihtu pa ni hotlo zmankat štroma ,samo doma
SodVina ::
Zdej ce je pomanjkanje stroma referenca za prihod alienov, pol k nam pridejo cca 2 do 3 krat na teden. In ker zivim na dolenjskem, lahko trdim, da DEFINITIVNO pridejo tudi med vikendom. Ponavadi kar v gostilno. Seveda, kdo se pa nebi najprej odzejal po tako dolgi poti.
andromedar ::
Ne, mau prej. Takrat bo pol konc sveta.
Že spet ?!?
Mater, ti konci sveta se pa sploh ne nehajo...
Eh?
Bipo ::
Ma to je sam prevara. Svet se je že zdavnaj nehal, samo da ga je nadomestilo nekaj zelo podobnega (skoraj identičnega, samo da je na tem novem večina stvari označena z "Made in China" )
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bipo ()
Gandalfar ::
In seveda
njena razlaga, zakaj se ni zgodilo :>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
PaX_MaN ::
Vesoljčki naj bi prepotovali kvintilijon kilometrov samo zato, da bi nam prinesli Ljubezen™ in Mir™ ter pomagali znebiti se Strahu™?
I say, ditch that old hag!
I say, ditch that old hag!
That old bag sounds like Tio.
aja...rekla je, da bodo pristali na južni hemisferi. No, saj mogoče pa so parkirali sredi Namiba ali kje v tistem okolišu, pa jih samo nihče ni videl :D
aja...rekla je, da bodo pristali na južni hemisferi. No, saj mogoče pa so parkirali sredi Namiba ali kje v tistem okolišu, pa jih samo nihče ni videl :D
Eh?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andromedar ()
gruntfürmich ::
P.S.
tebi pa res nič ne uide
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
gruntfürmich ::
Vesoljčki naj bi prepotovali kvintilijon kilometrov...
pa misliš da bi jim to predstavljalo problem?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
PaX_MaN ::
Vesoljčki naj bi prepotovali kvintilijon kilometrov...
pa misliš da bi jim to predstavljalo problem?
Ker niso prišli, je odgovor očiten. ;)
Po drugi strani, pa je senjora Nategunka govorila o njihovem prihodu, kaj, pol leta, več? Če so tako napredni, da se lahko sporazumevajo na ne vem kako huronsko razdaljo kar telepatsko, bi bila mala malica zakurblati njihove vesoljske krožnike ali kar že pač majo in se primajati sem v enem tednu.
Heh, pol leta; ne me smejat, no!
Jaz sem pričakoval velike grde rumene vesoljske ladje, ki v zraku visijo na točno tak način, kot cigli ne.
Pa ni blo nič...
Pa ni blo nič...
Eh?
TESKAn ::
Zastoji so na hiperprostorskih obvoznicah...
Ja, še ni dokončana v naši soseščini .
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametna navigacija proti načrtovalcem prometne ureditve (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 21710 (19398) | BigWhale |
» | Amazon UK in cas dostave - kaj sedaj?Oddelek: Loža | 1744 (1292) | borutz |
» | PC igre 2012Oddelek: Igre | 9200 (7738) | Skyman |
⊘ | 27.8.2012 - Potrjen konec svetaOddelek: Loža | 4111 (2951) | Gandalfar |
» | Kaj se približuje Zemlji? Slovenski mediji ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26536 (21707) | guest #44 |