Forum » Operacijski sistemi » vista in usb disk
vista in usb disk
oberskitona ::
Po dolgem in tehtnem razmisleku sem se odločil da naložim visto sedaj pa kriza. Vse podatke sem z disa prekopiral na usb disk. Ko hočem sedaj podatke prekopirat z usb diska na računalnik mi cel računalnik zmrzne ko samo vklopim disk tudi podatkov z usb ključeka ne odpre ali prenaša.(v task maneageru ni nikjer nobene napake vsi drajveri so naloženi) Disk sem vzel iz ohišja in ga direkt na računalnik priklopil tam pa ne deluje ker hoče da ga prej formatiram. Ima morda kdo idejo kako naj podatke dobim iz disk, oziroma zakaj se ta problem pojavlja. Ali se s kakšnim programom da disk če je direkt priklopljen v računalniku odpret in prekopirat podatke ki so na njem brez da bi ga moral prej formatirat ker pol itak vse zgubim so pa nujni podatki. Jutri grem še do kolega sprobat če bo tam deloval drugače sem pa v pi**i. Aja prenosni disk je green chili 80gb. Mam pa e8400, hd4850, 4gb ram kingston, 120gb wd, p5q pro.
lp
hvala že v naprej
lp
hvala že v naprej
oberskitona ::
ali obstaja kakšen program če jas disk sformatiram da lahko podatke obnovim oziroma se mi zdi da se reče nekako data recovery
prosim pomoč če kdo kaj ve o tem
prosim pomoč če kdo kaj ve o tem
gokky ::
Poskusi dati disk na sosednji računalnik (če ga imaš) in prenašati preko mreže. Morda ti pride kak kolega s prenosnikom.
Če pa je okvarjen disk, pa se morda splača vprašati pri Kotar, Ziherlova ?, Ljubljana
Če pa je okvarjen disk, pa se morda splača vprašati pri Kotar, Ziherlova ?, Ljubljana
Hardstyle ::
Probaj disk priklopit preko eSata. Drugač pa pač probaj pri nekomu ki ma XPje in boš takoj videl če je disk fuč ali ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12167 (11137) | Jerry000 |
» | Pokvarjen USB?Oddelek: Strojna oprema | 2842 (2026) | solatko |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11805 (9710) | Toros |
» | Rad bi, da se USB vhod računalnika obnaša kot trdi diskOddelek: Strojna oprema | 1766 (1511) | valvoline1 |
» | Windows XP zaštekal, nujno rabim pomoč!!!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1412 (1106) | edey |