Forum » Operacijski sistemi » Windows in Moj PC problem
Windows in Moj PC problem
alexmarsic ::
lep pozdrav.
Imam sledeči problem.
Imam
AMD ATHLON X2 4800+ 2,50Ghz
2GB Rama
320GB HDD
Nvidia 8600GT 1GB
In pač ko namestim npr. Windows XP Professional 32 biten ali Visto Ultimate 32Bitno se po nekaterih programih usuje pač enostavno mi ne zalaufa več Windows. Ko pa sem namestil Visto Ultimate 64bitno pa je Računalnik začel delat ko urca. Glede 64XP nisem še probal kmalu jih bom. Zdaj pa me zanima Zakaj se 32 Bitne različice OS Sesujejo.
P.S.
V XP se ne zlouda več
Vista pa začne Z BSOD
Zdj ker pa nebi rad mel več Viste ker mi je odvratna glede uporabe in Visual Studio mi se noče namestiti če pa igram kako igro se v visti fps zelo zelo znižajo proti XP-ju. Tako da rabim vedet samo zakaj se mi 32 bitni OS sesujejo da lahko namestim XP 32 Biten. Hvala za odgovore. Pa se opravičujem če sem nerazločen
Imam sledeči problem.
Imam
AMD ATHLON X2 4800+ 2,50Ghz
2GB Rama
320GB HDD
Nvidia 8600GT 1GB
In pač ko namestim npr. Windows XP Professional 32 biten ali Visto Ultimate 32Bitno se po nekaterih programih usuje pač enostavno mi ne zalaufa več Windows. Ko pa sem namestil Visto Ultimate 64bitno pa je Računalnik začel delat ko urca. Glede 64XP nisem še probal kmalu jih bom. Zdaj pa me zanima Zakaj se 32 Bitne različice OS Sesujejo.
P.S.
V XP se ne zlouda več
Vista pa začne Z BSOD
Zdj ker pa nebi rad mel več Viste ker mi je odvratna glede uporabe in Visual Studio mi se noče namestiti če pa igram kako igro se v visti fps zelo zelo znižajo proti XP-ju. Tako da rabim vedet samo zakaj se mi 32 bitni OS sesujejo da lahko namestim XP 32 Biten. Hvala za odgovore. Pa se opravičujem če sem nerazločen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 32bit 64bitOddelek: Operacijski sistemi | 2563 (2280) | ender |
» | ASUS M50VN P8600Oddelek: Kaj kupiti | 2807 (2398) | sejmon |
» | uTorent in Vista x64Oddelek: Pomoč in nasveti | 1982 (1758) | Volk| |
» | vista 32 bit ali 64 bitOddelek: Operacijski sistemi | 2712 (2230) | clix |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2624 (2209) | IVo |