Forum » Sedem umetnosti » Slo-Techova galerija
Slo-Techova galerija
sketch ::
Jaz dobro vem, da se za vsemi temi tehnološkimi vprašanji in temami na s-tju skriva cel kup ustvarjalnih ljudi, ki se izražajo tudi na bolj kreativnih področjih.
Lahko pa se tudi motim ^_______^
Torej, namen te teme je, da si pokažemo svoja dela med seboj in si med seboj pomagamo (v tujini temu rečejo c&c - comment&critique).
Pa se ne bomo baš veliko omejili na zvrsti ali načine ustvarjanja - naj bodo fotografije, skice, oblikovanje, 2d/3d - edino tekstovne stvari pa vržite v kakšno drugo temo.
Torej, začel bom kar jaz (put my feet where my mouth is, yes? )
Prva, najnovejša slika:
Gre v bistvu za risbo po motivu iz serjie Neon Genesis Evangelion. Stvarco sem poimenoval Lachesis - kdor je bral grško mitologijo, bo vedel, o čem govorim; clotho, lachesis in atropos, tri sojenice itd... Če bom imel čas bom naredil še ostali dve (clotho in atropos).
Lachesis meri dolžino človeških življenj, zato ima vatel oz. merilno palico ;)
Stvar rabi še ozadje (sem sprobal že tri, pa ne najdem nix pametnega - predlogi mogoče?)
Evo, še verzija z ozadjem:
Naslednja:
Ok, tale je malček starejša, narejena pa je bila za eno luštno punco ;)
Se mi ne da preveč razpredat... recimo samo da se mi je inspiracija v glavi kuhala približno sedem mesecev in da je prišla iz kart Magic: the Gardening, ups, Gathering.
Pokomentirajte in pokažite svoje!!
lp
s.
Lahko pa se tudi motim ^_______^
Torej, namen te teme je, da si pokažemo svoja dela med seboj in si med seboj pomagamo (v tujini temu rečejo c&c - comment&critique).
Pa se ne bomo baš veliko omejili na zvrsti ali načine ustvarjanja - naj bodo fotografije, skice, oblikovanje, 2d/3d - edino tekstovne stvari pa vržite v kakšno drugo temo.
Torej, začel bom kar jaz (put my feet where my mouth is, yes? )
Prva, najnovejša slika:
Gre v bistvu za risbo po motivu iz serjie Neon Genesis Evangelion. Stvarco sem poimenoval Lachesis - kdor je bral grško mitologijo, bo vedel, o čem govorim; clotho, lachesis in atropos, tri sojenice itd... Če bom imel čas bom naredil še ostali dve (clotho in atropos).
Lachesis meri dolžino človeških življenj, zato ima vatel oz. merilno palico ;)
Stvar rabi še ozadje (sem sprobal že tri, pa ne najdem nix pametnega - predlogi mogoče?)
Evo, še verzija z ozadjem:
Naslednja:
Ok, tale je malček starejša, narejena pa je bila za eno luštno punco ;)
Se mi ne da preveč razpredat... recimo samo da se mi je inspiracija v glavi kuhala približno sedem mesecev in da je prišla iz kart Magic: the Gardening, ups, Gathering.
Pokomentirajte in pokažite svoje!!
lp
s.
Adapt and overcome.
- zavarovalo slike: OwcA ()
Hej, probal sem =_=
Sicer pa ni nujno... s-t- se vedno bolj razrašča, ni nujno da bo zavedno striktno tehničen... upam?
Sicer pa 3dd poznam. Luštna, a rahlo zmedeno organizirana stran.
lp
s.
Sicer pa ni nujno... s-t- se vedno bolj razrašča, ni nujno da bo zavedno striktno tehničen... upam?
Sicer pa 3dd poznam. Luštna, a rahlo zmedeno organizirana stran.
lp
s.
Adapt and overcome.
jRk0 ::
Prav je, da je tudi to na s-tju. Slike pa carujejo:) kje pa si to risal?
You fuck up once, you loose two teeth.
Papir, svinčnik za osnovo, flomastri za lineart (slovenski izraz... Črtno risbo?), skeniranje, photoshop.
;>
lp
s.
;>
lp
s.
Adapt and overcome.
Blue22 ::
kul slike:)))
ampak zdi se mi da je obraz premal viden , jest bi mu glavo poudaru,če bi znov
ampak zdi se mi da je obraz premal viden , jest bi mu glavo poudaru,če bi znov
kurc kne vem kaj bi napisu
Ziga Dolhar ::
sketch, jaz bi še!
(Pojem "moje slikano delo" žal ne obstaja.)
(Pojem "moje slikano delo" žal ne obstaja.)
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
tx-z ::
kako to da so te slike velke?-ne pa tko kot ponavad iste velikosti??
drgač pa uredu narisan
drgač pa uredu narisan
tx-z
overman ::
Meni se zdi tista ta druga slikca res super Mislim da je prav da je nekaj tega tudi na slo-techu. A mas se kaj vec slikic? Tista ta druga je ze moje ozadje
lp,
overman
lp,
overman
DoloresJane ::
Saj sketch ni edini, ki riše kaj takega. Risarji na plan! Vsak tovrstni prispevek je dobrodošel.
Damjan Jagar ::
Tole je pa moja najdražja ustvarila s svinčnikom na papir. Originalne risbe sem pofotkal z digitalcem. Ko se dokopljem do ostalih risb, objavim še tiste.
http://jagar.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15431 (11758) | Company |
» | predstavi svoje izdelkeOddelek: Sedem umetnosti | 1732 (1021) | Looney |
» | Komplet barvic za risanjeOddelek: Loža | 6810 (6589) | sketch |
» | dekleta na forumu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5035 (3914) | Klemenn |