Forum » Izdelava spletišč » Kako se navigation bar
Kako se navigation bar
WhiteAngel ::
Najnovejša MoZilla ima vgrajen nov navigation bar (next, previous, up, members...), ki je mišljen za forume. A kdo ve kakšno kodo je treba spisat, da MoZilla prepozna da je to taka stran. Primer je Jokerjev mnenjalnik (www.amadej.si/joker).
Mogoče če bi se komu ljubil bi tut na SloTechu mal forum preuredu, da bi olajšal delo MoZillovcem.
Mogoče če bi se komu ljubil bi tut na SloTechu mal forum preuredu, da bi olajšal delo MoZillovcem.
- spremenil: WhiteAngel ()
rc-car ::
Upaš zaman, believe me
Upaš zaman, believe me
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
JLP ::
ja vse to piše u specifikaciji za HTML. Treba je pa pogledat specifiakcijo za <LINK> tag. Preberte si pa ta poglavja (al pa še bol kr vso specifikacijo) iz specifikacije:
7.4.4 - Meta data
6.12 - Link Types
7.4.4 - Meta data
6.12 - Link Types
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | H.264 ostaja brezplačen za spletno predvajanje videov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13705 (11979) | Icematxyz |
» | Kakšnih sprememb si želite? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8390 (6765) | Bor H |
» | Moji miksi za vse privržence balkana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24057 (22582) | nokia6310 |
» | Slo Tech u jokerju :)Oddelek: Loža | 1214 (918) | mmisv |