Forum » Pomoč in nasveti » Firefox (Youtube) Problem
Firefox (Youtube) Problem
NubCake ::
Zdravo!
Jaz imam en problem, včeraj sem si formatiral računalnik in si naložil Visto (pred formatiranjem sem tudi imel Visto), vse programe sem si lepo inštaliral, vendar mi Firefox javi naslednjo napako:
To napako mi javi, ko kliknem, da bi gledal kakšen film na strani YouTube, film pa se kljub tej napaki predvaja in ko kliknem "V Redu" je vse ok, dokler nena pač kliknem naslednjega filma :s
Sem že poizkusil malo po Googlu pogledat, pa nisem našel rešitve, pa me zanima, če je imel kdo podoben problem ali pa če ve kdo kak bi se lahko tega rešil :)
PS: V Operi mi filme na YouTube predvaja brez problema
Lep Pozdrav
Jaz imam en problem, včeraj sem si formatiral računalnik in si naložil Visto (pred formatiranjem sem tudi imel Visto), vse programe sem si lepo inštaliral, vendar mi Firefox javi naslednjo napako:
To napako mi javi, ko kliknem, da bi gledal kakšen film na strani YouTube, film pa se kljub tej napaki predvaja in ko kliknem "V Redu" je vse ok, dokler nena pač kliknem naslednjega filma :s
Sem že poizkusil malo po Googlu pogledat, pa nisem našel rešitve, pa me zanima, če je imel kdo podoben problem ali pa če ve kdo kak bi se lahko tega rešil :)
PS: V Operi mi filme na YouTube predvaja brez problema
Lep Pozdrav
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG Smart TVOddelek: Zvok in slika | 13630 (2888) | karnekiGO |
» | YouTube opominOddelek: Omrežja in internet | 6599 (5372) | SkyEye90 |
» | 3D: divx, mkv ?Oddelek: Zvok in slika | 6827 (5509) | marram |
» | Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !Oddelek: Operacijski sistemi | 4356 (2555) | aiko |
» | Google Video po novem samo iskalna storitevOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5218 (3954) | strictom |