Forum » Programska oprema » Motorola Phone Tools
Motorola Phone Tools
mura22 ::
Imam Windows Visto!Inštaliral sem program za prenašanje glasbe iz računalnika na mobilni telefon Motorola Phone Tools,najnovejšo verzijo!
Ta program na XP-jih dela!Na Visti pa zahteva CODECE! Ko hočem prenesti pesem na telefon se mi izpiše:To complete the action you are trying to perform you must install a multimedia component (CODEC)on your PC.
Imam nameščen Vista in Kazaa Lite Full codec in ne pomaga nič!
Mi lahko kdo pomaga?
Jože
Ta program na XP-jih dela!Na Visti pa zahteva CODECE! Ko hočem prenesti pesem na telefon se mi izpiše:To complete the action you are trying to perform you must install a multimedia component (CODEC)on your PC.
Imam nameščen Vista in Kazaa Lite Full codec in ne pomaga nič!
Mi lahko kdo pomaga?
Jože
Saintek ::
http://www.lucidpoints.com/?p=215
Rešitev je v zadnjem odgovoru, (link v njem) vsaj tako pravi tisti ki je post napisal.
Rešitev je v zadnjem odgovoru, (link v njem) vsaj tako pravi tisti ki je post napisal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6163 (3336) | zavajon |
» | Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !Oddelek: Operacijski sistemi | 4351 (2550) | aiko |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12692 (10547) | Jst |
» | Pomoč - Opočasnjeno delovanje PC-ja ob gledanju videa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 917 (815) | 5er--> |
» | Microsoft @ CES, Las Vegas 2006Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3055 (2433) | BigWhale |