Forum » Operacijski sistemi » MSN - čuden problem glej KLIK sliko!
MSN - čuden problem glej KLIK sliko!
SanAndreas ::
Zadnjič sem na novo nadgradil najnovejši MSN, ker mi je pisalo, potem pa mi ni bilo všeč in sem hotel zbrisati v Dodaj ali odstrani programe in glej ga zlomka, noče zbrisati, če kliknem nanj na zbriši, pa se obnaša kot da sploh nisem nič kliknil nanj. Kako je to mogoče? A je to kak slab tanovi MSN, čisto zadnja verzija?
In potem sem pomislil na nekaj drugega, sem šel v datoteko Progam Files, tam zbrisal Windows Live Messenger. Potem pa hočem na novo inštalirati prejšnjo verzijo, pa se mi je pojavilo okenco z opozorilom, da ne morem naprej inštalirati, glej tule na KLIK
Prosim, če mi kdo lahko kako pomaga, hvala!
In potem sem pomislil na nekaj drugega, sem šel v datoteko Progam Files, tam zbrisal Windows Live Messenger. Potem pa hočem na novo inštalirati prejšnjo verzijo, pa se mi je pojavilo okenco z opozorilom, da ne morem naprej inštalirati, glej tule na KLIK
Prosim, če mi kdo lahko kako pomaga, hvala!
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
A nobeden ne zna pomagat!?
Rabim MSN, enostavno ne morem inštalirati, vedno mi kaže tisto napako!!!
Rabim MSN, enostavno ne morem inštalirati, vedno mi kaže tisto napako!!!
Sumo -> hvala pomagal si mi ga rešiti s tem programom!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76265 (16906) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9354 (6539) | klemenSLO |
» | Ne najde audio deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3641 (2779) | niko_994 |
» | MSN - unsafe filesOddelek: Programska oprema | 891 (847) | Ted |
» | Rabim Win98 zagonsko disketo NUJNO!Oddelek: Programska oprema | 1277 (1153) | Huey P |