Forum » Pomoč in nasveti » Microsoft Outlook problem z emaili
Microsoft Outlook problem z emaili
mayhem ::
Pozdravljeni.
Imam čuden problem,ki ga nisem še zasledil.
Namreč dnevno pošto,ki jo preberem recimo od danes ----primer pet prebranih mailov preberem pa potem zvečer spet pogledam ,če je kakšen mail pa mi spet naloži vse maile ki sem jih prebral v današnjem dnevu tako,da ko stisnem send/receive spet naloži tisto ki sem bral kot ,da nisem še bral?????
A mogoče ve gdo kaj bi to bilo.
Lp
Imam čuden problem,ki ga nisem še zasledil.
Namreč dnevno pošto,ki jo preberem recimo od danes ----primer pet prebranih mailov preberem pa potem zvečer spet pogledam ,če je kakšen mail pa mi spet naloži vse maile ki sem jih prebral v današnjem dnevu tako,da ko stisnem send/receive spet naloži tisto ki sem bral kot ,da nisem še bral?????
A mogoče ve gdo kaj bi to bilo.
Lp
rsroki ::
uff...poglej malo nastavitve (orodja/Možnosti/Možnosti e-pošte/Dodatne možnosti e-pošte)...predvsem pa počisti svoj računalnik s kakim programom (npr. Ccleaner) in preglej s kakim Spybot Search&Destroy..lahko da imaš kaki spyware oz. malware na računalniku pa tega niti ne veš...
Outlook se včasih čudno obnaša brez razloga...če ne bo šlo drugače ga boš moral ponovno namestiti...jaz ga sicer uporabljam v službi, doma pa mi je ljubši Thunderbird - preprost za uporabo, pa še bolj stabilen..
Outlook se včasih čudno obnaša brez razloga...če ne bo šlo drugače ga boš moral ponovno namestiti...jaz ga sicer uporabljam v službi, doma pa mi je ljubši Thunderbird - preprost za uporabo, pa še bolj stabilen..
rsroki
grofsi ::
Poskusi si še pobrisat mail (tiste katere ti non stop pošilja) iz izvornega email računa. Sodelavki se večkrat zgodi, da se ji outlook zaštrika in skozi en in isti mail pošilja. Uporablja pa siolov račun in outlook 2003.
lp,
lp,
semizkopra ::
Mogoče imaš na kakšnem računu odkljukano posredovanje vse e-pošte na ta račun, kjer se ti to pojavlja.
mayhem ::
Hval za odgovore......vendar sem moral nažalost ponovno inštalirat,da sem rešil zadevo.
Bom raje uporabljal sedaj Mozillin poštni odjemalec.
Lp
Bom raje uporabljal sedaj Mozillin poštni odjemalec.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava v OutlookuOddelek: Programska oprema | 1234 (1092) | Khalila |
» | Email tracker?!?Oddelek: Programska oprema | 2606 (2357) | Jeronimo |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17896 (14578) | the_unborn |
» | Čas in datum prejetja e-mailaOddelek: Omrežja in internet | 1490 (1211) | SubOrbit |