Forum » Izdelava spletišč » Div plast čez flash
Div plast čez flash
TechFreak ::
Imam en flash film, ki sem ga vključil v .htm dokument, upošteval sem tudi parameter wmode = transparent.
Potem sem znotraj div-a kamor sem vložil flash vključil še en notranji div (transparenten, z zasenčeno podlago kamor pride besedilo):
Sedaj pa stvar v IE6 (preko tega filtra) lepo dela v firefoxu pa mi ne pokaže ničesar.
Za vsako pomoč bi bil zelo vesel.
LP, Mataž
Potem sem znotraj div-a kamor sem vložil flash vključil še en notranji div (transparenten, z zasenčeno podlago kamor pride besedilo):
#bar {.
width:800px;
height:90px;
position: absolute;
top: 5px;
filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(enabled=true, sizingMethod=scale, src='images/bar-bg.png');
}
#bar[class] {
background-image:url(images/bar-bg.png);
}
Sedaj pa stvar v IE6 (preko tega filtra) lepo dela v firefoxu pa mi ne pokaže ničesar.
Za vsako pomoč bi bil zelo vesel.
LP, Mataž
TechFreak ::
Rešeno.
Če bo koga matralo - wmode za flash sem nastavil na opaque div-a, ki prideta čez za delovanje v IE6 in FF3 pa sem nastavil takole:
LP, M
Če bo koga matralo - wmode za flash sem nastavil na opaque div-a, ki prideta čez za delovanje v IE6 in FF3 pa sem nastavil takole:
#bar {
width:800px;
height:90px;
z-index: 5;
position: absolute;
top: 5px;
background-image:url(images/bar-bg.png);
}
* html #bar {
background: none;
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(enabled=true, src='images/bar-bg.png', sizingMethod=scale);
}
LP, M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344599 (3736) | sunniegoldie |
» | Prikaz strani na različni resoluciji-JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 1926 (1654) | kr?en |
» | meni razporejen po celotni dolžiniOddelek: Izdelava spletišč | 2216 (2084) | XzupanX |
» | CSS background-image in IE6?Oddelek: Izdelava spletišč | 3056 (2922) | Road Runner |
» | glow efekt s css v FF / dinamicen width s CSS v FFOddelek: Izdelava spletišč | 1554 (1396) | Lee_Nover |