Forum » Strojna oprema » Problem Ati gonilnikov radeon 7500 mobile
Problem Ati gonilnikov radeon 7500 mobile
Midnas ::
Dobil sem prenosnik Compaq Evo N800v, ki je seveda brez cdja z gonilniki... Sedaj pa poskušam dobiti driver za grafično. Z uradne strani (od HP-ja) sem potegnil že tri verzije, poskušal sem še z Atijeve strani in z ostalih strani, ki ponujajo gonilnike, a nekako ne uspem... Javi mi napako:
Nastavitev ni uspela zagnati nameščanja: (0x80040707)
Ker tole traja od zjutraj, mi počasi mineva potrpljenje, zato prosim, če ima kdo kakšen nasvet, da mi ga sporoči.
LP
Nastavitev ni uspela zagnati nameščanja: (0x80040707)
Ker tole traja od zjutraj, mi počasi mineva potrpljenje, zato prosim, če ima kdo kakšen nasvet, da mi ga sporoči.
LP
Midnas ::
Se opravičujem za tole traparijo :D Nekako Sem se navadil, da vse dela že v prvo (razen, ko nameščam linux ) in sem pozabil na ročno namestitev gonilnikov... Tako da problem rešen...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo ideapad 110 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1605) | mtosev |
» | Modri zaslon pri uporabi SCSIOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (729) | krneki0001 |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4844 (4015) | Pyr0Beast |
» | instalacija LENOVO prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1563) | vir |
» | Prenosnik asus a7d (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5925 (4198) | cekr |