» »

3D Očala

3D Očala

BiZeLaNc ::

Pozdravljeni!

Sem še čisto novi član vašega prekrasnega foruma in me zanimajo določene stvari.Verjetno je že kdo od vas slišal za 3D očala, ki se priklopijo direktno na monitor.
Na Bolhi sem opazil dva oglasa, ki pridajata ta 3D očala in sicer za 60€ in 100€.
Zanima pa me,če je kdo od vas že preizkusil to stvar in mi malo bolj opiše podrobno,kakšni so učinki kako približno izgleda ta stvar in če se splača sploh kupiti.:\
Vsaki,ki mi bo vsaj malenkost posredoval informacij bom zelo hvaležen.:D

Dodajam še link od oglasov
http://www.bolha.com/index.php?search=3...

Hvala vam
LP,Uroš

jamiroq ::

ta na bolhi se mi zdijo kar draga, sploh brezžična (120€). v obeh primerih gre za edimensional 3d očala, ki nova stanejo $70 (žična) oz. $100 (brezžična). s poštnino in ddvjem (carine so verjetno oproščeni) razlika verjetno ni tako velika, vendar imaš vsaj nerabljena očala.

efekt je menda kar dober, vendar so, kolikor sem bral, problemi s "fokusom". če je izostrena kabina (letala, avtomobila), je vse kar je malce izven kabine megleno in obratno (z nekaj truda naj bi se sicer dalo nastaviti tako, da je efekt zadovoljiv). za fpsje, 1st person rpgje bi znalo biti imho ok, čeprav je vprašanje kako fokusira hud in namerilni križec. pri stereo 3d z anaglifnimi očali je bolj bogo, recimo; križca se večinoma ne vidi, hud se pa vidi dvojno.

LordTado ::

kake druge firme so?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera 3D očala za televizor?

Oddelek: Zvok in slika
142242 (1814) rokec992
»

3D ready BlueRay predvajalniki?

Oddelek: Zvok in slika