» »

Ne prepozna zunanjega diska GROZA

Ne prepozna zunanjega diska GROZA

thelole ::

Hej!

Danes sm se odloču da sformatiram server in sm dal use pomenbne zadeve na Zunanju HDD in lepo naložil sveže winse ...

No in ko se spravim dat podatke nazaj gor, se mi v mojem računalniku ne pojavi HDD :| :|
Če pogledam v device managerja ga najde kot pač prepoznano napravo ... še size se da vidt ...

Ampak nikakor nemorem dostopat do podatkov

Prosim kogarkoli ki bi mi lahko pomagal, za kakšen nasvet. Če podatkov ne rešim bom znoooru :|

Hvala za odgovore
Tadej

O fak ... a je možno da ko sm formateru winse da sm u partition managerju še za to zadevo zbrisu particijo ? ?

Fak ker mi je krneki prepoznal pa sm zbrisu particijo ...
Nism pa formateru :S

Karen ::

To je težko reči takole po opisu. Vsekakor nič ne poizkušaj na disku, ampak ga za začetek odnesi na kako drugo mašino in tam priklopi. Če tam dela najprej backup na disk tiste mašine, potem pa ugotavljaj dalje kako ga boš inštaliral na staro mašino.

Sej to sm že najprej naredu :| in nedela

Zgodovina sprememb…

• spremenil: thelole ()

jukoz ::

Hja, če si samo particijo zbrisu in nisi nič drugega počel z diskom pol bi po mojih izkušnjah moralo delat. Pač narediš še nekrat particijo na njem. To sem moral konstantno počet na enem flash usb disku, ker je pač 'pozabu'. Res pa je da je bil velik samo 64MB...

Če si naredu dump diska, pol se najprej igraj s tem in poskusi...

Pa velik sreče!

Ajt!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jukoz ()

jureus ::

Podatki so defintivno gor, če si jih gor dal, sam zgleda da ti je nekak zmrdalo indekse in ti računalnk ne prepozna datotek. Podobno se mi je že zgodlo na SDkartici, maš pa razne programe, ki ti ponovno obnovijo večino podatkov, ki si jih imel na disku. Maš razne disc recovery in podobno...

Pyr0Beast ::

Če se je sesula particija na noben način ne piši gor, ne formatiraj, ne gledaj, kaj je gor, nič. Lepo z programom rešit stvari dol in to je to.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Okapi ::

V nobenem primeru nič ne počni s tem diskom. Ko nekdo reče "Fak ker mi je krneki prepoznal pa sm zbrisu particijo" je precej jasno, da pojma nima, kaj počne.

Nesi disk nekomu, ki res obvlada stvari (in to ni tvoj sošolec, ki se samo hvali, da obvlada stvari;-)

O.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formatiranje C diska pri XP-jih oz. težave z nalaganjem...

Oddelek: Pomoč in nasveti
111377 (1261) ZdravkoČolič
»

Kako postaviti diska na novo?

Oddelek: Programska oprema
181800 (1546) Jakka
»

disk se ne da formatirati

Oddelek: Programska oprema
91034 (928) Spajky
»

Partition Magic Pro; težava z particijo tipa PqRP