Forum » Strojna oprema » Problem z ramom
Problem z ramom
Nub2 ::
Lep pozdrav.
Pred kratkim sem kupil Corsair Dominator ram in od začetka je vse delalo normalno.
Zaj pa se mi vedno ko ugasnem računalnik in ga izklopim iz elektrike računalnik ne boota. Sploh ni nobenga piska pa nič.
Pol pa morem vedno ko hočem računalnik vžgat vzet ram iz slota in ga dat nazaj noter da dela.
Mogoče ve kdo kaj je narobe? Ko delam z računalnikom pa nimam nobenih problemov.
Pred kratkim sem kupil Corsair Dominator ram in od začetka je vse delalo normalno.
Zaj pa se mi vedno ko ugasnem računalnik in ga izklopim iz elektrike računalnik ne boota. Sploh ni nobenga piska pa nič.
Pol pa morem vedno ko hočem računalnik vžgat vzet ram iz slota in ga dat nazaj noter da dela.
Mogoče ve kdo kaj je narobe? Ko delam z računalnikom pa nimam nobenih problemov.
logout ::
Rocno bo treba nastaviti parametre za RAM v biosu, pa bo delalo. Memtest programu je vseeno, ce je tvoj disketnik crknjen, saj je namenjen testiranju RAMa.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugasne/ zmrzne - overclocking failed (nič ni OC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2764 (2139) | Han |
» | Blue Screen - pomočOddelek: Strojna oprema | 6974 (938) | GTX970 |
» | Windows Vista in Blue Screen problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1795 (1520) | Mobidick |
» | Kingston HyperX PC3500. Problem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3262 (2702) | JIM22 |
» | Resetiranje računalnika ob naključnih časih?????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1166 (1034) | Skorpijon |