Forum » Mobilne tehnologije » HTC Touch HD
HTC Touch HD
black ice ::
Kdaj bi naj dotična zadeva izšla?
Kdaj jo lahko pričakujemo v Sloveniji in pri katerem operaterju?
Kdaj jo lahko pričakujemo v Sloveniji in pri katerem operaterju?
Ciklamen ::
Je bela cesta da bom mel ta telefon enkrat, prisežem :D
Upam da bo za solidno ceno dostopen tudi pri Mobitelu, bom še fotra naplahtal da si vzame en paket da bo cena nižja :D
Drugače je bilo pa govora da naj bi prišlo k operaterjem nekje v prvi polovici decembra?
Upam da bo za solidno ceno dostopen tudi pri Mobitelu, bom še fotra naplahtal da si vzame en paket da bo cena nižja :D
Drugače je bilo pa govora da naj bi prišlo k operaterjem nekje v prvi polovici decembra?
black ice ::
Nekaj dni nazaj sem isto ceno zasledil na mimovrste.
Cena te milo rečeno sezuje.
Škoda da Mobitel nima realnejših cen telefonov v primerjavi z drugimi mobilnimi operaterji.
Cena te milo rečeno sezuje.
Škoda da Mobitel nima realnejših cen telefonov v primerjavi z drugimi mobilnimi operaterji.
LuGi ::
Eh ta cena bo padla ko jih dobijo operaterji v roke.. (ne mislim na mimovrste ampak zaceli se bodo prodajati po bolhi & ebay.co.uk)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
Ciklamen ::
Boom, baje naj bi ta mobilc že pristal v rokah operaterjev, in sicer v paketu Povezani 44/77 za 169€, 55/33 350€ in ostali paketi 470€ (cene so okvirne..)
Če koga seveda zanima :D
Če koga seveda zanima :D
mik3y ::
Katerega mi bolj priporočate: HTC Legend, desire, hero ali touch HD? Pomembno mi je tudi to, da mi ne bi treba vsak dan baterije polnit.
Lp
Lp
"Pomembno mi je tudi to, da mi ne bi treba vsak dan baterije polnit."
Če ga bos pustil na miru in samo telefoniral v mejah normale bo zdrzal 2-3 dni.. če mislis pa sinhronizirat vreme, mail itd.. potem bo treba pa polnit vsak dan =)
Sicer a je res problem kupit cradle in preden gres spat ga polozis gor?!
P.S: Desire +1, ker je nov in ocitno best deal atm =)
Če ga bos pustil na miru in samo telefoniral v mejah normale bo zdrzal 2-3 dni.. če mislis pa sinhronizirat vreme, mail itd.. potem bo treba pa polnit vsak dan =)
Sicer a je res problem kupit cradle in preden gres spat ga polozis gor?!
P.S: Desire +1, ker je nov in ocitno best deal atm =)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
mik3y ::
Da, sem primerjal pa ima desire še najboljši procesor, ampak je še slabša baterija.. Nisem navajen, da bi vsak dan polnil telefon; še ena skrb zraven. Ampak imajo vsi smart foni z androidom ali winmobile tako slabo baterijo?
Lp
Lp
knesz ::
Da, sem primerjal pa ima desire še najboljši procesor, ampak je še slabša baterija.. Nisem navajen, da bi vsak dan polnil telefon; še ena skrb zraven. Ampak imajo vsi smart foni z androidom ali winmobile tako slabo baterijo?
Lp
Na žalost.. baterija je pač šibka stran vseh teh dodatnih cukrckov - gps,wlan,velik ekran,itd..
Je že skrajni čas da se nardi kaksna revolucija glede baterij..samo kazejo prototipe/inovacije izdajo pa nič.. žalostno.
Mare3 ::
Ima kdo omenjeni telefon in kako je zadovoljen z njem? Namen ga imam kupiti, slišal sem da je kamera slaba vendar me to ne moti ker je ne rabim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bilo je nekoč: HTC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 17715 (13251) | shadeX |
» | HTC Desire vs. Samsung Galaxy S (vs. Google Nexus S)Oddelek: Mobilne tehnologije | 7569 (4624) | freesty |
» | HTC predstavil SensationOddelek: Novice / Android | 12966 (9091) | bauci |
» | Samsung galaxy Ace S5830Oddelek: Mobilne tehnologije | 6650 (5206) | |ke |
» | Kateri "pametni" telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5892 (4856) | djordjevic |