Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 In Nvidiini Gonilniki - problem
Windows 7 In Nvidiini Gonilniki - problem
Amadeuss ::
Pozdravljeni. Imam težavo z Windows 7 (64bit) in gonilniki za Nvidiino grafično kartico 8800 GTS. Problem je namreč v tem, da mi po inštalaciji operacijskega sistema nikakor noč naložiti najnovejših Nvidiinih gonilnikov. Inštalacija se prične, sistem nekaj časa melje, nato pa na koncu napiše, da sistem ni bil spremenjen in naj poskusim gonilnike naložiti še enkrat To se zgodi tako z verzijo 196.21, kot z verzijo 196.34, mi je pa po nekem čudežu uspelo namestiti gonilnike verzije 195.62 Mislim zdaj mi ni pa nič jasno. Je možno, da se to dogaja (čeprav mislim da se ne bi smelo), ker sem pred inštalacijo gonikov takoj po inštalaciji Windowsov namestil še gonilnike za chipset čeprav jih verjetno ne bi bilo treba? Ker kaj takega se mi pa res še ni zgodilo...
D3m ::
Jaz sem se, lih s tem zajebaval, dva dni nazaj. Pa ne vem kako, ampak so se pol čudežno naložili gonilniki z nvidia nadzorno ploščo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Amadeuss ::
Hm ok, me malo tolaži, da nisem edini, ki ima težave. Sem jih sedaj za hec probal naložiti še na službenem računalniku...tu je šlo pa brez težav Lepa reč Imam pa tu Visto 32bit. Doma pa Windows 7 - 64bit.
Skooric...kater OS imaš pa ti?
Skooric...kater OS imaš pa ti?
icko ::
Meni na x64 ni delovalo nič drugega kot original s cd-ja. Sicer so se najnovejši driverji instalirali samo ko sem taknil nvidiino c.panel je odklopilo lcd. Strange...
Google najde morje problemov z nvidio.
Lp
Google najde morje problemov z nvidio.
Lp
xyxyxyxy ::
Znana težava, mnogo jih je, ki se ubadajo z njo. Tudi jaz. PhysX se ne naloži pravilno, ko se instalacija ustavi, pojdite v task manager, ročno ustavite proces namestitve le-tega in se bo instalacija nadaljevala naprej. Ko je končana, pojdite v mapo, kamor so se gonilniki razpakirali in ga ročno instalirajte.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xyxyxyxy ()
mitkos ::
Da opišem še moj problem. Imam HP prenosnik DV7 z i5 procesorjem in grafično GF 320M in mi nikakor ne uspe naložiti gonilnikov. Hec je v tem, da jih niti ne morem downlovdati izrecno za GF 3xxM serijo ker na strani od NVIDIA ni te opcije, našel sem na njihovi strani link kjer naj bi preko brskalnika našlo za kakšno grafično kartico gre in ti naložilo gonilnike, tko sem jaz razumel, popravite me če se motim, toda tudi to mi ne deluje. Ko inštaliram W7 x64 Ultimate mi pod Device Manager piše da imam standardno VGA grafično, pomoje je že tukaj problem.... Poskušal sem naložiti zadnje njihove podpisane gonilnike ampak mi pred inštalacijo zajamra, da nimam podprte grafične kartice za te gonilnike??? Kaj naj naredim???
Je bilo pa vse OK ko sem dobil prenosnik z W7 x64 Home Premium že prednaloženo...sedaj pa se že pol dneva s tem ukvarjam :(.
Hvala v naprej in LP, mitko
Je bilo pa vse OK ko sem dobil prenosnik z W7 x64 Home Premium že prednaloženo...sedaj pa se že pol dneva s tem ukvarjam :(.
Hvala v naprej in LP, mitko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8524 (7730) | Invictus |
» | Blue Screen - HP prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2563 (2188) | StarMafijec |
» | Windows 7 sesuvajo nvidia driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1968 (1540) | Xserces |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5437 (2500) | dziht |