» »

Ofp težava

Ofp težava

Berserker ::

Mene zanima zakaj na mojem pc-ju šteka ofp goty, vse nastavitve morem met na normal, tako mi dela gladko, ko pa preklopim na mal zahtevnejšo grafiko pa mi začne ful štekat pa mi vrže iz igre in napiše out of memmory. igro imam pa orginal. ni mi jasno kak je ta igra bolj zahtevnejša od armed assault katerega pa lahk igram na višji grafiki pa je iz leta 2007, medtem ko je ofp iz 2001. mam pa Intel core 2 duo cpu E4500 2.20 ghz, 2gbram in gf 9600gt . dajte mal pomagat sem bolj bogi v znanju računalništva.
lp:8) >:D :(

bluefish ::

PageFile izklopljen ali pa majhna količina?

Berserker ::

česa naj bi bla premajjhna količina?

bluefish ::

Pač premajhen PageFile, čeprav v to dvomim.

Berserker ::

pf pa vse stare igre mi štekajo sam ta novejše ne recimo crysis sem lahk brez štekanja šplal na gamer, zaj me stare igre zafrkavljejo, npr. cod 2 mam sam 15 fps-jev ko ni akcije je 20fps, kot da bi bil ves čas v počasnem posnetku. zal sem moral it vse igre igat na xbox360 kr na pc-ju sploh ni mogoče, nimam pojma ka bi blo narobe še kolega ko se z nečem podobnim ukvarja mi ni znal rešit težave. splošen problem je da štekajo vse stare igre medtem ko nove normalno delajo al na medium al pa na hight. predvsem mam težave še z zvokom ta tudi šteka, nekako hreščujoče pa prepočasi deluje, je mogoče kaj narobe z grafično al s čim drugim noter.
lp

bluefish ::

dva prejšnja odgovora pa sta očitno tukaj kar za okras.

bluefish ::

sam res, prej govori, da dobiva obvestilo "out of memmory", sedaj pa igre že štekajo,...

Daj, najprej se odloči, v čem je res problem, potem pa lahko debatiramo.

Berserker ::

sej v tem je problem da en cajt eno dela drug cajt pa drugo, recimo da včasih vse naenkrat. pravzaprav se mi zdi da je vseskup povezano, če si se pri volji bi proso če vsaj opišeš kaj naj nardim al si naj kr novo grafično nabavim al kaj.

Berserker ::

V bistvu bi res spremenil naslov sam me najbolj pri tej igri to moti. preden ko mi je en frend formatiral comp je šlo vse normalno, zaj po formatiranju pa opažam da je kr nekaj napak v igrah(sem zgoraj naštel).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako izklopiti page file

Oddelek: Pomoč in nasveti
6736 (617) gzibret
»

Windows 7 in ReadyBoost funkcija pri 6GB rama

Oddelek: Operacijski sistemi
9914 (781) Jst
»

windows xp in čuden problem z ramom

Oddelek: Pomoč in nasveti
81038 (894) pingo56
»

Swap ali pagefile?

Oddelek: Operacijski sistemi
493389 (2191) MrStein
»

Pohitritev operacijskega sistema!?

Oddelek: Pomoč in nasveti
221878 (1335) joker16_7

Več podobnih tem