Forum » Omrežja in internet » Internet upočasnil
Internet upočasnil
tabal500 ::
No enkrat mi je internet crknu,pa sem ga vspostavu še enkrat ampak zdej k igram online igrce mam pa ful ping. 500+ pa take. Pred tem sm mel pa tko -100ping. sm poklicu telemach pa so rekl da je vse vredu.Zna gdo pomagat zakaj zdej tko "lagg-a" ? Pa kako bi to popravu ^^
- spremenil: tabal500 ()
Slowenc ::
jest pa u jok in na drevo.
Kaj ko bi napisal kaj pingaš (ali je to Slovenija ali tujina). Ker če je strežnik v tujini, potem nimaš kaj.
Pingaj www.telemach.net in boš videl kolk je pinga čez telemach omrežje.
Kaj ko bi napisal kaj pingaš (ali je to Slovenija ali tujina). Ker če je strežnik v tujini, potem nimaš kaj.
Pingaj www.telemach.net in boš videl kolk je pinga čez telemach omrežje.
Skiny gate.
sej scčasoma dobil -100 ping ampak traja 20 minut potem pa ko gres v novo sobco more pa se enkrat ne...jah ta serverska škatlca je pa v londonu
tilinho20 ::
JA jaz imam od siola in včasih dela normalno samo večinokrat mam pa velik ping. Internet mi pa fuuuul počasnej dela. Imam pa od siola.
Slowenc ::
Otroka umirita se.
Vsi vidimo da imata probleme s pingom, ampak očitno je, da so to strežniki v tujini in glede tega vama nihče tukaj ne more pomagat. Tudi sam ponudnik storitev (Siol, Telemach) nima kaj narediti.
Vsi vidimo da imata probleme s pingom, ampak očitno je, da so to strežniki v tujini in glede tega vama nihče tukaj ne more pomagat. Tudi sam ponudnik storitev (Siol, Telemach) nima kaj narediti.
Skiny gate.
=.= jah prej je blo vse okej predn se mi je router *****. Ampak zdej kr nemore bit slabš edin če je router kriv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disconnect vsako minuto do dveh za 5-10sOddelek: Omrežja in internet | 3093 (2249) | mgermo |
» | kabelski internetnet VS. ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7119 (5440) | Soprano |
» | Telemachov nateg ali kako ukrasti naročnike (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6058 (4888) | Tigorsami |
» | ADSL tezaveOddelek: Omrežja in internet | 1764 (1061) | Hux |
» | telemach kabelski internet vs. adsl (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4744 (3642) | Uporabnik |