Forum » Pomoč in nasveti » windows xp - log on ne dela (nujno)
windows xp - log on ne dela (nujno)
LordWorm ::
Nastimal sem na password in ce se odlogiram deluje kot bi zelel.
A kaj ko se ta login ne prikaze pri ponovnem restaru ampak pride direkt v windowse kot admin.
torej namsto da nekdo vpise password naredi samo restart in pride not! zakaj hudica ne dela?
A kaj ko se ta login ne prikaze pri ponovnem restaru ampak pride direkt v windowse kot admin.
torej namsto da nekdo vpise password naredi samo restart in pride not! zakaj hudica ne dela?
ni podatka
- spremenil: LordWorm ()
LordWorm ::
SkIDiver ti si car! googlam pa googlam in nc.
nevem kako naj bi te ukaze clovek kar iz glave vedel :/
ful ti hvala za hitro pomoc! valda klukce ni bilo tam...
nevem kako naj bi te ukaze clovek kar iz glave vedel :/
ful ti hvala za hitro pomoc! valda klukce ni bilo tam...
ni podatka
dronyx ::
Druga možnost je, da si prijavljen kot administrator in nad Moj računalnik izvedeš desni klik ter izbereš Upravljaj. Na levi strani greš v mapo Lokalni uporabniki in skupine, podmapa Uporabniki, kjer vidiš vse uporabnike. Če izbereš uporabnika potem z desnim klikom izbereš Vnos gesla in si na istem po daljši poti. Jaz vedno uporabljam ta programček oziroma snap-in konzole, ker se tu najbolje vidi, kateri so uporabniki in v katere skupine spadajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnika se ne vidita na mrežiOddelek: Omrežja in internet | 1922 (1661) | vladika |
» | workgroup noce in noceOddelek: Omrežja in internet | 2058 (1851) | Microsoft |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3334 (2756) | Pyr0Beast |
» | ne morem dostopat do mreznega racunalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1854) | Microsoft |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2082 (1883) | CaqKa |