» »

Zamenjava vrstnega reda monitor<->TV

Zamenjava vrstnega reda monitor<->TV

RuN ::

Vista32 ultimate
Ati HD3870

Gor sem imel, do predkratkim, nameščene gonilnike 8.8. Ko se jih hotel zamenjati z novejšimi 8.9, mi jih nikakor ni uspelo namestit, oz. sami gonilniki so se namestili, ni se pa hotel naložit Catalyst Control Center.
Poskušal sem vse, brez uspeha:

- uninstall -> reboot -> install
- uninstall -> reboot -> ccleaner -> install
- uninstall -> reboot -> NFR -> ccleaner -> remove .net Framework -> reboot -> install .net -> install

Nič ni pomagalo. Zmeraj se je pojavila napaka med namestitvijo "Install package Failure!", in to zmeraj pri namestitvi CCCja.
Sprijaznil sem sem, pač nimam CCC, so pa gonilniki vseeno gor - OK

Problem je pa sedaj sledeči:

Prej sem imel monitor označen kot št. 1 in TV (povezava preko HDMI) na št. 2. Privzeti (default) je bil monitor, TV pa je bil extendet (razširjeno namizje).

Po prejšnjih inštaliranjih in zafrkaciji mi je pa PC dal TV kot št. 1 in monitor kot št. 2. Sedaj mi občasno (verjetno ko se nažge TV), prestavi vse ikone oz. celotno namizje na TV (toraj njega določi za glavnega), monitorju mi pa nastavi na Extendet desktop.

Nimam pojma, kako ga nazaj popravim. Full je nadležno, ko moram pol prestavljat na TV in imam tam vsa zagnana okna, kjer lahko nato spet nastavim, da je monitor privzet.

Se da to kje naštimat da je monitor št. 1 in TV št. 2, da mi ne meče hudiča na TV?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ni slike na monitorju (RAM?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
51002 (873) Excavator
»

problem v SolidWorks-u

Oddelek: Strojna oprema
91117 (831) Isotropic
»

Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
845941 (4629) BlackHole
»

Težava...?

Oddelek: Operacijski sistemi
5912 (775) Sahel
»

CATALYST 3.6

Oddelek: Programska oprema
168046 (7531) freejack

Več podobnih tem