Forum » Pomoč in nasveti » zajemanje videa in audia z interneta
zajemanje videa in audia z interneta
ANGEL_B ::
Zanima me kak bi lahko zajel nek video oz. trenutno me bol zanima en audio posnetek na strani od rtvslo.
Slišal sem da bi naj šlo z realplayerjem in res gre, ampak posname zadevo v nek sovj .ivr format, za katerega ne najdem nobenega converterja na internetu, da bi v mp3 spremenil.
Torej kak bi direktno v mp3 lahko zajemal zvok al pa kak bi ta format spremenil...
Pa tudi drugace me zanima kak bi zajemal video in audio hkrati v nekem normalnem formatu.
Slišal sem da bi naj šlo z realplayerjem in res gre, ampak posname zadevo v nek sovj .ivr format, za katerega ne najdem nobenega converterja na internetu, da bi v mp3 spremenil.
Torej kak bi direktno v mp3 lahko zajemal zvok al pa kak bi ta format spremenil...
Pa tudi drugace me zanima kak bi zajemal video in audio hkrati v nekem normalnem formatu.
ANGEL_B ::
kr zanimiva stvar, samo problem je ker spet v nek svoj codek to spremeni in ga lahko samo s tem programom vidis, pa se kvaliteta je ful slaba, pa zvoka ne zajema hrati
tak da ni cito to kar bi si zelel
je pa boljse kot nic
tak da ni cito to kar bi si zelel
je pa boljse kot nic
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ANGEL_B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57133 (19543) | Pizzicato |
» | rtv - download posnetkovOddelek: Zvok in slika | 13875 (7132) | Valvoline |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2604 (2240) | opeter |
» | Snemanje zaslona / Screen Recording - z čim ? :OOddelek: Programska oprema | 7568 (7050) | dzinks63 |
» | Pretvorba posnetka zajetega s tv kartico v .aviOddelek: Zvok in slika | 1416 (1416) | gruntfürmich |