Forum » Pomoč in nasveti » C2D E8400 in njegov toplotni senzor
C2D E8400 in njegov toplotni senzor
Meizu ::
Živijo. Imam problem z zanznavanjem temperature mojega procesorja. Namreč, Core Temp in ostali programi (bios tudi) mi vedno kaže, da ima procesor 41C neglede na to, če je idle ali pa v load. Samo ko ga zaženem v orthosu in naj bi kao temperature šle nad 41c, potem normalno kaže nihanja in realno temperaturo. Ko se spustijo temperature ponovno pod 41c se tam tudi zašteka in tako ostane. Naj omenim, da mi je prej temperature normalno bralo, problemi so nekako prišli vzporedno s ponovno namestitvijo sistema in sumim nekako drajverje matične plošče. Zdej, rabil bi nekoga, da mi to potrdi, ali pa je mogoče kakšna druga rešitev za ta problem. Sam namreč niti nimam časa, niti ne morem pobrskat za rašitvami prek googla, saj doma nimam še interneta (sm se preselil na novo lokacijo (fakin telekomovci, ko že 4 mesece čakam njihov priključek btw... :(
Hvala za odgovore, oglasim pa se čim pridem do najbližje internetne točke!
Ajde.
Hvala za odgovore, oglasim pa se čim pridem do najbližje internetne točke!
Ajde.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | q6600 visoke temparatureOddelek: Pomoč in nasveti | 889 (623) | Cveto |
» | temp. procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2027 (1433) | Meizu |
» | RealTemp ne kaže pravilne temperature!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2098 (1809) | buhti69 |
» | temperature - v redu ali ne?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1059 (939) | ;-) |
» | Temperatura sistema ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 894 (752) | VASkO |