Forum » Šola » what do i do?
what do i do?
majana ::
imam se ~10 izpitov (v bistvu 12, samo so 3 izpiti za cel predmet oz. semester (1. sem), statusa pa ne vec. naj se redno zaplsim in delam zraven izpite ali zrihtam status nekje in pac delam in delam zraven izpite?
je mozno, da bodo v sluzbi zahtevali potrdilo o opr. izpitih? bi me bilo malo sram ga dostavit.
statistika izpitov (predvsem zadnje leto) je pa sploh porazna. qurcev internet.
je mozno, da bodo v sluzbi zahtevali potrdilo o opr. izpitih? bi me bilo malo sram ga dostavit.
statistika izpitov (predvsem zadnje leto) je pa sploh porazna. qurcev internet.
- spremenilo: majana ()
mtosev ::
minister za solstvo opozarja: prevec neta skoduje
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
nastyboy ::
Kar sem po faksu pogrešal so bile praktične izkušnje. Tako da je to po eni strani priložnost, da si jih nabereš. Vsekakor pa naj bo tvoj prvi plan končati faks. Službo pa išči nekje tam, kjer se vidiš tudi v prihodnosti. Odsvetoval bi ti delati nekaj kar ne bo imelo ničesar skupnega s tvojo bodočo službo.
Glede ocen izpita. Zadostna ocena v sredni šoli pomeni da znaš ZADOSTI! Sicer to ni briljantno znanje je pa zadostno. Marsikdo faksa ne naredi...
LP
Glede ocen izpita. Zadostna ocena v sredni šoli pomeni da znaš ZADOSTI! Sicer to ni briljantno znanje je pa zadostno. Marsikdo faksa ne naredi...
LP
majana ::
vprasanje je ss/ redno. z drugim je slabost, da bi tezko dobil za izpite (prvikonec tega meseca)
M@73Y ::
Glede službe ti ne bojo nič kompliciral. Pač če zahtevajo moraš predložiti, drugače pa reci, da si imel malo slabše obdobje na faksu in da ti manjka kar precej izpitov. Vedi pa da boš dobil plačo za 4 -letno šolo. Meni recimo manjka 1 izpit pa diploma, pa dobivam plačo za VI. stopnjo. delam pa že dve leti. Glede opravljanja izpitov. Jah kurc. Vseeno ti povem je bolje plačat 10 izpitov, pa diplomo, kot pa ceu lajf delat za 400€. Pač nekje dobi službo, pa delaj izpit po izpitu. ne zdej navalit, ampak poskusi v enem izpitnem obdobju narest enega ali dva. boš videl ko boš naredil 2 ali 3, boš pa dobil tudi motivacijo in bo takoj lažje. Tako da pogumno naprej. Res pa, prej boš diplomiral, prej boš imel boljšo plačo.
Lp.
Lp.
..jump into psytrance tunnel..
Invictus ::
Če delaš ob delu, ti ne bo nobeden zahteval potrdila o izpitih. Če ti gre pa tako slabo, pa razmisli o prenehanju faksa in o redni zaposlitvi. Viseti na faksu in se kao iti študenta ni preveč ekonomično. Blazno dobro plačanih študentskih služb ni veliko.
LP I.
LP I.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 52446 (30957) | Unknown_001 |
» | Študentsko življenje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 19611 (15161) | K3kec |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 35904 (30986) | bluefish |
» | Koliko je pomembna stopnja izobrazbe v službah?Oddelek: Programiranje | 4981 (4136) | BStne |
» | Kako izgleda študij?Oddelek: Šola | 7351 (5990) | Gandalfar |