» »

Menjava CSS v Drupalu

Menjava CSS v Drupalu

AtaStrumf ::

A bi kdo morda vedel ce obstaja kak modul za menjat med razlicnimi CSS stili za Drupal 5? Jaz se ze tri dni matram nekaj pa mi ne rata. Najdel sem edino za menjat velikost crk (ze zdavnaj), samo jaz bi rad prav menjal med CSS-i pa da si po moznosti to zapomni, ne pa da ko kliknes na novo stran si spet na istem (defaultu), tako kot je pri temu s crkami. Skratka rad bi imel to isto foro kot je na Slo-Tech-u. Sem probal uno foro ki je objavljena na A list apart samo ni delalo ;(

Ip3t3rI ::

http://www.iskalniki.com ---> +2500 Iskalnikov in Imenikov na enem mestu!

http://ecestitke.on-your.net **Pošljite brezplačno elektronsko čestitko svojim najdražjim**

Thanks Ip3t3rI. Odlicna stvar, ceprav imam par tezav, ker se prikaze samo meni (adminu) in ne anonymous uporabnikom ali registriranim uporabnikom?! Ne vem tocno v cem je trik, ampak upam da bom pogruntal, ceprav se ne bom branil kakega predloga.

Kot ponavadi se je sedaj pojavil nov problem. Zelim narediti dva stila, en s fixno sirino, drug pa tako da je glavni stolpec tekoc (se prilagaja sirini zaslona) druga dva pa ostaneta fixna, samo nikakor ne deluje. Cim div nima dolocene sirine se mi razsiri po celi sirini in porine druga dva pod sebe. Sem probal par stvari, recimo tole, ampak tip ne razlozi zakaj ima vse te div-e in kaj naredi tist css, tako da nekaj ocitno delam narobe, ker niti priblizno ne deluje. Mi zna kdo razlozit v cem je fora take postavitve in na kaj moram pazit.

Aja stran je pa www.minor-ailments.com.

Mi je pol ratal uredit tocno tako kot sem si zamislil, edino sedaj se je pojavil nek bug, ki mi se vedno floata dolocene dive, znotraj glavnega stolpca, POD visino stranskih stolpcev. Glavni stolpec je delal isto dokler mu nisem izklopil floatanja, potem je zlezel gor hvala bogu, edino pri objavi/urejanju clanka in ogledu podatkov o uporabniku, mi ti obrazci/informacije floatajo dol ze spet, kot da imajo nek atribut ki sprozi to floatanje in :no-float ne pomaga! Ima kdo kako idejo kje in kako to popravit?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298347344 (6481) sunniegoldie
»

1nadan.si - pokomentirajte nov dizajn

173682 (2639) Nummy
»

Neznana napaka pri izdelavi spletne

443755 (2828) MisterR
»

CSS problemi (strani: 1 2 )