» »

Vrtua Tennis

Vrtua Tennis

Kriko ::

Zanima me če kdo igra Virtua Tennis in če mi da kakšen nsavet!
Zanima me ali je možno samo nabijat levo-desno alo drug udarec nekakšen lob ali se da naredit kratko žogo, in moč udarca po želji, ter še kakšen trik!
lp

para-site ::

ja zakon igra a?
je skori bolj zanimiva kot ta prav tenis>:D
sicer kar sm jst poštekal pr servisu lahko usmeriš žogo in prtisneš gumb kadar je power na max, takrat ti nabije šus, pr igri pa kontroliraš žogo z puščicami (torej levo, desno, naprej-dolgažoga, nazaj-kratka) lob maš pa drugi gumb - s se mi zdi po defaultu

se jsm reku frendom, naj se malo navadijo, pa bomo potem na lanu tudi to igrali, da ne samo UT nabijamo

jRk0 ::

Igra je ful finta. Tudi prek lana sem ze igral z bratrancom - carsko:) Moc udarca lahko nadziras tudi med igro, ker ce bol dolgo drzis gumb, udari bolj mocno. Pr serviranju pa seveda poskusa na max ustavit. Ce pa serviras z lobom, pa zoga gre bolj pocasi in malo zavija. Drugace pa je ze po defaultu a -> smash, s -> lob. Pol pa ti vcasih vdari clovek tudi iz obrata al pa med nogami nazaj naprimer, ko si obrnjen vstran od mreze:) Probite prek mreze, res vam ne bo zal. Drugace pa zogo nadziras kotj e zgoraj opisano.
You fuck up once, you loose two teeth.

para-site ::

ha, novi udarci...
bom probal

Kriko ::

Ja igra je res super, saj vedno nekaj streljat in podobno gre že včasih malo na živce, pri tem tenisu, ki je res prvi da lahko rečeš tenis se pa prav sprostiš!
Glede udarcev pa mi ni in ni jasno. Sem tudi sam bral glede držanja gumba-močnejši udarec, ampa kse ne strinjam, ker to res (vsaj meni) ne deluje, ker vidim da udari močno sam glede na to kako je igralec postavljen. No to je vse lepo in prav, manjka mi edino da da ne morem-ne znam udarit res kratke žoge, ker čim udarim z lob gumbom mi gre v visokem loku na drugo stran, rad pa bi dal kratko. nizko takoj za mrežo?
Ali to komu uspeva!
Ja še nikoli nisem igral preko neta nobene igre, to pa bi res probal, če je kdo pripravljen.

Storm ::

Ako ma kteri kako veliko željo VT nabijat prek neta, naj me icq ali maila, ker sem igerco obrnu orngi in bi rad še živo meso mal poskusu nasut.
Kaka liga bi bila dobrodošla.:8)

para-site ::

ja, kašna liga ne bi bla švoh

jRk0 ::

Za kratko mislim, da mores pac cim dlje dol drzat, samo ti lahko kaj hitro pade v mrezo pomoje -> nisem ziher, ker ne uporabljam kratkih kaj posebej dosti.
You fuck up once, you loose two teeth.

simoni ::

Ej a je to kakšna nova igrca...ker jst bi fulll en dobr tenis rad špilal!
Kolk je pa kej velika?


LP

jRk0 ::

To je najboljsi tenis za PC ever made. Naredla ga je Sega in bil je ze na dremcastu, ce si mogoce vido (tam je zaj ze 2ka kolko vem, al pa jo se delajo). Kupi si. Za velikost pa nemo nic pravli, ker ne podpiramo wareza;)
You fuck up once, you loose two teeth.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljša Fifa za pc

Oddelek: Igre
404243 (3128) andrej30
»

FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28767511 (56540) win95<3
»

fifa 2010 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
585637 (3277) fx3zRejSz0cS
»

Kaj pravte na Nintendo Wii? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Konzole
29425765 (18109) Raziel
»

Naj šport je...

Oddelek: Loža
371577 (1200) Medved

Več podobnih tem