Forum » Elektrotehnika in elektronika » Mp-Fub26
Mp-Fub26
sale8car ::
No,kot prvo sem tukaj nov zato pozdravljam vse.
Sedaj pa k problemu.Imam Mp-Fub26 128 mb in ko ga probam prižgati se pokaže slikca MpMan in dve sekundi za tem se ugasne.Prosim če pomagajte.
LP
Sale
P.S:Hvala za pomoč vnaprej.
Sedaj pa k problemu.Imam Mp-Fub26 128 mb in ko ga probam prižgati se pokaže slikca MpMan in dve sekundi za tem se ugasne.Prosim če pomagajte.
LP
Sale
P.S:Hvala za pomoč vnaprej.
A. Smith ::
Lahko gre za prazno baterijo.
Če uporabljaš akumulatorske Ni-Cd ali NiMH, so lahko že tako iztrošene, da ne morejo poganjati tvojega mp3-playerja.
Si poizkusil z novimi baterijami?
Če uporabljaš akumulatorske Ni-Cd ali NiMH, so lahko že tako iztrošene, da ne morejo poganjati tvojega mp3-playerja.
Si poizkusil z novimi baterijami?
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Nitro Tech ::
Če si že prej opazil pešanje baterije, pol ma Smith prav in probaj testirat z drugo. A polniš ga prek USB al ma polnilec? Če ima posebni polnilec lahko da je tam napaka...
Drugače sem pa skor ziher da se ti je sesul firmware. A je made in china?
EDIT: Če ti ga PC spozna probaj formatirat flash na playerju. To bi tut znalo pomagat. Precekiraj na netu keri file system ma gor. Mislim da majo skoraj vsi FAT32.
Drugače sem pa skor ziher da se ti je sesul firmware. A je made in china?
EDIT: Če ti ga PC spozna probaj formatirat flash na playerju. To bi tut znalo pomagat. Precekiraj na netu keri file system ma gor. Mislim da majo skoraj vsi FAT32.
format c: najde vse viruse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nitro Tech ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtopolnilec -> CD player 4.5 V DC (nasvet)Oddelek: Pomoč in nasveti | 758 (665) | ToniT |
» | Reset biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1826 (1410) | DeeCoy |
» | Prenosnik se noče prižgati NUJNO POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1469 (1336) | hojnikb |
» | poljenje batarije!!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1105 (1014) | Tilen |
» | baterije za mp3 predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1379 (1234) | dxx |