Forum » Mobilne tehnologije » GSM Modem
GSM Modem
r5r ::
Iščem rešitev za podatkovno povezavo računalnika z GSM omrežjem. Zadeve tipa Bluetooth, USB odpadejo, ker zadeva mora vedno delovati, sploh na Win 98 SE. Torej neka PCI kartica ali pa nek prehod iz POTS ali ISDN na GSM.
Živimo v letu 2008 in upam, da kakšne rešitve za več kot 20 let star standard že obstajajo.
Živimo v letu 2008 in upam, da kakšne rešitve za več kot 20 let star standard že obstajajo.
And it makes me wonder.
- spremenil: r5r ()
Tomas 33 ::
Kakšen simensov modem na RS 232 priključku.
BTW: Imam USB modem in mi na dve miuti čekira povezavo. V primeru, da je ni mi reštarta modem. (je lahko tudi takšna rešitev?)
BTW: Imam USB modem in mi na dve miuti čekira povezavo. V primeru, da je ni mi reštarta modem. (je lahko tudi takšna rešitev?)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smsapi.si - pošiljanje SMS-ov je otročje lahko (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17345 (5995) | Invictus |
» | Zanesljiv router s podporo GSM, EDGE, UMTS in novejše?Oddelek: Kaj kupiti | 769 (620) | PecenkA |
» | Android -> Bluetooth -> Dumbphone -> Internet/VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1212) | JanK |
» | Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5110)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1630 (1521) | floyd1 |
» | Wlan tujinaOddelek: Omrežja in internet | 1122 (949) | Karlos |