» »

Router s podporo za DL (brez racunalnika)

Router s podporo za DL (brez racunalnika)

slokii ::

Pozdravljeni,

odlocam se za nakup routerja, ki bi bil sposoben brez priklopljenega racunalnika upravljat s torrenti (download, upload). Seveda bi po potrebi na router priklopil tudi zunanji disk (v kolikor ta ne bi bil vgrajen v router)

Gledal sem Asus-700gE in Asus wl500g premium, ampak so vtisi uporabnikov zelo razlicni. Predvsem ima vecina tezave z "download managerjem", ki skrbi za upravljanje s torrenti.

Hvalezen vam bom za vsak nasvet in predlog. Pogoj je, da zadeva deluje brez racunalnika (prenosnik nosim namrec s seboj) in da je cim tisja.

Hvala in lp!

jan01 ::

@jan01: jan.. lahko malo razlozis prosim (nisem ravno IT expert). Meni izgleda kot maticna plosca. Torej bi potreboval se vsaj zunanji disk? Ce imam prav, koliko pa je to kaj glasno?

Hvala!

jan01 ::

Matična plošča z vsem integriranim. Rabiš le še en ram(en poceni 1GB ddr2), en velik disk(npr samsung 640GB), eno ohišje in napajalnik. Gor pa os po želji(bp windows xp)
AJa, počakaj da v slo pride novejša verzija little falls 2(dvojedrni atom, s-video, ...). Uporaben tudi kot video predvajalnik za tv....

Jan: a so že sestavljene stvari tudi na voljo? Koliko je takšna stvar glasna (postavljena bi bila v sobi v kateri spim).

Še kakšen predlog? Očitno torej kombinacija router/disk (kot mi je predlagal nekdo tretji) brez znanja linuxa ne pride v poštev.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV: m0n0wall

Oddelek: Novice / Ostalo
417626 (5571) levaky
»

FileServer za backupe (Little falls 2?, ketere diske ...) (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
705083 (3862) steev
»

Domači file server

443863 (2671) sandi9
»

Katero plato z onboard grafiko?

231275 (1017) TehDucky
»

Microsoft certificiral platformo Ion