» »

Problem z ugašanjem računalnika

Problem z ugašanjem računalnika

Dusko ::

Imam celeron366 in imam naslednje težave.
Ko prižgem računalnik mi ko začne preverjat količino rama.Gre to 3 krat skozi.Mislim normalno je da ko pride do 131mb se ustavi meni pa gre dvakrat ali trikrat skozi. Uspel sem nastavit v biosu da mi gre dvakrat skozi. Prej mi je šlo trikrat. IN naslednja težava se pojavi pri zaustavitvi. Pojavi se moder zaslon in piše sistem blokiran znova zaženite računalnik.
Imam pa operacijski sistem windows me.Sem jih tudi že večkrat naložil.Preiskal že vse možne strani na katerih bi bil kaki dodatek popravek za to napako.Moj kolga je mel isto napako in so na servisu ugotovili da naj bi to povzročala matična plošča.Mene pa vseeno zanima če ima kdo kakšne podobne težave in kakšne rešitve.Ker mi je čudno da se je ta napaka pojavila ob zamenjavi operacijskega sistema iz win98 na win me. Sem pa prej formatiral disk tako ,da ni šlo za nadgradnjo ampak za čisto namestitev.

Mr.B ::

prvi del :
V biosu imaš nastavljeno da sistem naredi popoldni tst , najdi quick boot ali fast boot , ali kaj podobnega. Je pa to čist normalno , itd.

V drugem primeru gonilniki , itd..
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490440339 (6020) jedateruk
»

Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5717254 (10746) opeter
»

XP problemi pri resetiranju

Oddelek: Pomoč in nasveti
10737 (631) Duhec
»

[ Linux ] Tezave z bootloaderjem

Oddelek: Operacijski sistemi
332109 (1837) Volk|
»

Dva operacijska sistema na dveh diskih in enem racunalniku