» »

Frontlines: Fuel Of War

Frontlines: Fuel Of War

caribbean ::

Imam težavo z omenjeno igrico. Imam Visto Ultimate 64-bit in mi igrica na njej ne deluje. Sm jo krekal in vse in še vedno ne deluje, mogoče ima še kdo podobno težavo in mi lahko pomaga?!

Isto mi je naredilo pri Crysis: Igra ne deluje več(sporočilo), nato pa sm skinu fix za visto za krek in je delal, vendar za Frontlines ne dobim fix-a, mi lahko kdo pomaga?!

Rippy ::

B. INTELEKTUALNA LASTNINA
11. člen
Če oseba pošlje gradivo, ki je na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah -- ZASP (Uradni list RS, št. 21/95 s spremembami) varovano gradivo, tako, da je za objavo tega gradiva na strani Slo-Tech potrebna odobritev upravljalca te strani, neizključno prenese pravico dajanja na voljo javnosti na Slo-Tech. Poleg tega dovoli, da Slo-Tech celotno gradivo pošlje drugim medijem za objavo. Avtor dovoli, da se gradivo pred objavo na Slo-Techu predela.
Če oseba pošlje gradivo, ki je na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah -- ZASP (Uradni list RS, št. 21/95 s spremembami) varovano gradivo, tako, da za objavo tega gradiva na strani Slo-Tech ni potrebna odobritev upravljalca te strani, neizključno prenese pravico dajanja na voljo javnosti na Slo-Tech.
Slo-Tech ima pravico do neobjave, krajšanja, spremembe vseh prispevkov uporabnikov, če ti prispevki kršijo pravila te strani ali javni red RS.
12. člen
Prepovedano je povpraševanje, iskanje in objavljanje kakršnihkoli podatkov, ki bi kršili pravo intelektualne lastnine.

LeXani ::

Pirati :D
Čas prve prijave 04.11.2005


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prošnja za komentarje: Nova pravila (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
18637748 (31881) link_up
»

Grims o novem kazenskem zakoniku

Oddelek: Loža
53064 (2784) PaX_MaN
»

Včlanitev v SAZAS

Oddelek: Problemi človeštva
153525 (2945) BigWhale
»

Slo-tech uporabniki in njihove pravice

Oddelek: Slo-Tech
282224 (1717) kuglvinkl

kako...

Oddelek: Slo-Tech
221548 (1414) OwcA

Več podobnih tem