Forum » Loža » Grundig RRCD 3720 DEC brnenje v stanju mirovanja
Grundig RRCD 3720 DEC brnenje v stanju mirovanja
SkIDiver ::
Ali je mogoče kdo kupil v Bigbangu radio Grundig RRCD 3720 DEC
Zadeva namreč v stanju pripravljenosti (stand by) brni. Sicer ne hudo, vendar dovolj, da je moteče. Zanima me, če ima kdo isto težavo s tem radiom preden se odločim za morebitno reklamacijo oz uveljavitev garancije.
PS: Odgovori v stilu kvalitete in podobne ideje vrjetno lahko odpadejo ker imamo predhodnika tega radia, ki je star že kar nekaj let in tudi glasbeni stolp iste znamke, tudi star že kar nekaj let pa nobeden od njiju ne brni v stanju pripravljenosti.
Zadeva namreč v stanju pripravljenosti (stand by) brni. Sicer ne hudo, vendar dovolj, da je moteče. Zanima me, če ima kdo isto težavo s tem radiom preden se odločim za morebitno reklamacijo oz uveljavitev garancije.
PS: Odgovori v stilu kvalitete in podobne ideje vrjetno lahko odpadejo ker imamo predhodnika tega radia, ki je star že kar nekaj let in tudi glasbeni stolp iste znamke, tudi star že kar nekaj let pa nobeden od njiju ne brni v stanju pripravljenosti.
- spremenil: SkIDiver ()
R-S-LoVe ::
nesi nazaj in se ne obremenjuj
stvari, ki lahko brnijov radiu je veliko
stvari, ki lahko brnijov radiu je veliko
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R-S-LoVe ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklop iz elektrikeOddelek: Pomoč in nasveti | 3945 (3218) | Boobiz |
» | Prenosnik ne preide v stanje pripravljenostiOddelek: Pomoč in nasveti | 2664 (1914) | solatko |
» | Nakup telefona z daljšo avtonomijo baterije (3+dni)Oddelek: Mobilne tehnologije | 5016 (4028) | innerspace |
» | Delovanje prenosnika brez baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3525 (3260) | Pyr0Beast |
» | Delovanje pc-ja 24/7 in njegova življenska dobaOddelek: Strojna oprema | 2148 (1600) | MadMax |