» »

NASVET glede RADEONA 8500 ter RADEONAT-rja

NASVET glede RADEONA 8500 ter RADEONAT-rja

Kriko ::

Zanima me če so še kakšni boljši driverji za Radeona 8500, recimo kot je za GeForce, Detonator in če so kateri?

Zanima me če mi lahko svetujete kaj je dobro v samem Bios-uz plate enable-at ali disable-at da bo sama grafika delal boljše. ker sem nekaj bral da je za Radeona precej bolje če recimo vključiš določene funkcije (fast write..)
Kolko je najbolje nastavit da uporablja ram-a?

Kako je najbolje same nastavite driverjev, nastavit da dela nekje optimalno!

In zadnje, kako se obnese RADEONATOR program za overclockanje?
Link

Hvala v naprej?

• spremenil: Kriko ()

JLP ::

Če so keri bolši je odvisno kere zej maš. Splača se probat tanajnovejše zmer an. Poglej na to stran. U BIOSU je pa najbol da kr probaš neki naštimat pa pol potestirat u špilih in boš že vidu kaj ti najbol dela. Za naštelat drajverje tud težko rečt kaj je zej zate optimalno: kvalitet / hitrost / neki druzga. Radeonatorja sicer za navijat še nism sprobov sam za razno razne opcije štelat ki jih u drajverjih ne morš mi je pa najbl ušeč in ga za to tud uporablam.
Live long and prosper!

Kekec ::

Pejt na http://www.3drage.com tu boš našu marsikaj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kekec ()

Zdaj uporabljam uradni ATI-jeve driverje, zadnje katere sem dobil na njihovi strani!
Vem da je največji problem pri ATI-ju prav izdelava nekvalitetnih gonilnikov, oziroma da bi sama kartica kar precej procentov delala bolje če bo napisali kvalitetne gonilnike, za kar je Nvidia majstor.
Zato me zanima glede nastavtev v Biosu plate in driverjev.
Kakšen pa se vam zdi ATI Multimedija Center, so kaj kvalitetni tej predvajalniki?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kriko ()

para-site ::

fast write mora biti disablean z radeonom...
ati gonilniki niso več tako slabi...
radeonator je zakon:))

Čudno, jaz sem prebral v eni hrvaški reviji (BUG) da je RDEON 8500 prva in edina grafična ki zna izkoričat FAST WRITE funkcijo!
Drugače pa kaj nikjer ni kaj več napisano o nastavitvaj bios-plata glede grafike in samoh driverjev?

Kekec, žal link ki si ga dal ne dela.

JLP ::

Ja sej najbol je da probaš an. Uklopš pa testiraš pa izklopš pa testiraš. Men dela za malenkost hitrej če je vkloplen, sam se neb sekirov prov nč če bi blo treba odklopt. Recimo če bi blo nestabilno če bi blo ukloplen. Tko da sam probavej. Drgač je pa un URL prov tko: Rage3D. Obvezna stran za lastnike ATI kartic. Zelo priporočljivo spremljanje foruma :)
Live long and prosper!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JLP ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Leadtek A6600 GT problem

Oddelek: Strojna oprema
151262 (980) BaRtMaN
»

Težave z novo grafično...?

Oddelek: Pomoč in nasveti
211283 (900) Ibn Tahir
»

Razočaran na računalnikom! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
533678 (2824) kajzer
»

problemi z 3d mark 2001SE

Oddelek: Navijanje
481639 (1302) boštjan
»

Benchmarks -=- UT2K3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
553965 (3092) Boky

Več podobnih tem