Forum » Omrežja in internet » Fake IP naslov
Fake IP naslov
flukturr ::
Situacija:
na firmi plačujemo naročnino na en portal, ki preverja IPje.
Problem:
kako prelisičiti strežnike portala da bi mislili da se od doma prijavljam z IPjem ranga firme.
TNX,F
na firmi plačujemo naročnino na en portal, ki preverja IPje.
Problem:
kako prelisičiti strežnike portala da bi mislili da se od doma prijavljam z IPjem ranga firme.
TNX,F
Pyr0Beast ::
Najhitreje je preko Remote Desktop Connectiona :)
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Yacksy ::
Če usmerjevalnik v firma podpira t.i. Teleworker VPN tunele (PPTP, IPSec), lahko običajno na klientu na PC-ju nastavljaš, da se uporabi default gateway od omrežja v katerega se povezuješ. Tako boš imel public IP od firme ;)
Shit happens
Tnx vsem.
Sem le upal da obstaja kakšna izi softwerska rešitev kar od doma, kot je npr. MAC spoofer.
Izgleda me čaka dolgotrajno prepričevanje admina ;)
lpF
Sem le upal da obstaja kakšna izi softwerska rešitev kar od doma, kot je npr. MAC spoofer.
Izgleda me čaka dolgotrajno prepričevanje admina ;)
lpF
poweroff ::
MAC spoofer nima ama nikakršne zveze s tem. Čisto drugi novo. Če bi vedel kako deluje ethernet omrežje, pa bi tudi videl, da je MAC spoofing izven lokalnega omrežja popolna bedarija.
sudo poweroff
MAC spoofer nima ama nikakršne zveze s tem. Čisto drugi novo. Če bi vedel kako deluje ethernet omrežje, pa bi tudi videl, da je MAC spoofing izven lokalnega omrežja popolna bedarija.
Zato pa ste tle ljudje ki veste in vas vprašamo.
LPF
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flukturr ()
poweroff ::
Ne, rešitev je RDP ali pa VPN. Če imate v službi Linux (in ga imaš doma tudi) pa si lahko pomagaš še z ssx -X.
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aretirana trojica voditeljev španske sekcije AnonymousaOddelek: Novice / Varnost | 10007 (8276) | MrStein |
» | Ne razumem teh naslovov IP :)Oddelek: Omrežja in internet | 11451 (10119) | SasoS |
» | MAC - IPOddelek: Omrežja in internet | 5045 (4760) | korenje_ver2 |
» | mac spoofingOddelek: Pomoč in nasveti | 1640 (1376) | Suhy |
» | Hekerji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 13162 (4607) | darkolord |