» »

DirectX 9

DirectX 9

Fury ::

Mene samo zanima ce se da kje prijavit na kaksen beta program al pa kej tazga da lahko dobis SDK od 9ke takoj ko je beta?

Senitel ::

Greš na BetaPlace
Username: DX9Beta
Password: DX9Gaming
Pa se prijaviš in upaš, da te sprejemejo :\...

andrej ::

cisto na novo je not zelo zelo tezko prit, ker je interesa ze tolko, da more bit res nekaj posebnega da not prides. Seveda pa probat ni greh:D

Gandalfar ::

vendar bi clovek predvideval, da morajo po temnih straneh neta kroziti SDKji ...

Dvomim, da boš na temnih straneh interneta to dobu, ker je to tko PRECEJ eksotičen "software"...
Upam, da se bodo v kratkem spravl to zadevo spravit v beto, ker NVidia in ATI, pa tudi Microsoft, že v vsaki drugi predstavitvi flancajo o DX9. Pa je Senitel že mal nestrpen pa bi rad mal 64 inštrukcij dolge pixel shaderje uporablov >:D ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Senitel ()

Fury ::

OOOO Sentinel ti si pa tist k je tut na jokerju a ne! sele zdej sem dojel .. pa se mi je zdej neki znan :) Marko Dolenc rajt? ti si mi 1x en sample d3d program poslal :) hvala hvala :)

Lahko mi se SDK posles k pride :))

Jup, jup Marko Dolenc :D. Zanimiv, kako folk ve, za koga gre, pa čeprav nick še zmeri narobe napiše >:D... No sej ni panike :D, ne se sekirat.
Drgač pa, če ti men zrihtaš ADSL, da ti bom lahko poslal DirectX 9 SDK, pol ti lahko tud jaz zrihtam, da ga dobiš >:D...

Pa un naslov je www.betaplace.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Senitel ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov članek: DirectX 11

Oddelek: Novice / Nova vsebina
265593 (3187) Senitel
»

Na voljo 7800GTX grafične kartice proizvajalca Chaintech (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
809848 (6507) Tilen
»

Pogled na NV40 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Strojna oprema
39219297 (11465) MrX
»

GForce FX in directx 9

Oddelek: Strojna oprema
131340 (1191) Zheegec
»

Izšel je DirectX9

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
163211 (3211) Hojne

Več podobnih tem