Forum » Programiranje » DirectX 9
DirectX 9
Fury ::
Mene samo zanima ce se da kje prijavit na kaksen beta program al pa kej tazga da lahko dobis SDK od 9ke takoj ko je beta?
Senitel ::
Greš na BetaPlace
Username: DX9Beta
Password: DX9Gaming
Pa se prijaviš in upaš, da te sprejemejo ...
Username: DX9Beta
Password: DX9Gaming
Pa se prijaviš in upaš, da te sprejemejo ...
andrej ::
cisto na novo je not zelo zelo tezko prit, ker je interesa ze tolko, da more bit res nekaj posebnega da not prides. Seveda pa probat ni greh
Dvomim, da boš na temnih straneh interneta to dobu, ker je to tko PRECEJ eksotičen "software"...
Upam, da se bodo v kratkem spravl to zadevo spravit v beto, ker NVidia in ATI, pa tudi Microsoft, že v vsaki drugi predstavitvi flancajo o DX9. Pa je Senitel že mal nestrpen pa bi rad mal 64 inštrukcij dolge pixel shaderje uporablov ...
Upam, da se bodo v kratkem spravl to zadevo spravit v beto, ker NVidia in ATI, pa tudi Microsoft, že v vsaki drugi predstavitvi flancajo o DX9. Pa je Senitel že mal nestrpen pa bi rad mal 64 inštrukcij dolge pixel shaderje uporablov ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Senitel ()
Fury ::
OOOO Sentinel ti si pa tist k je tut na jokerju a ne! sele zdej sem dojel .. pa se mi je zdej neki znan :) Marko Dolenc rajt? ti si mi 1x en sample d3d program poslal :) hvala hvala :)
Lahko mi se SDK posles k pride :))
Lahko mi se SDK posles k pride :))
Jup, jup Marko Dolenc . Zanimiv, kako folk ve, za koga gre, pa čeprav nick še zmeri narobe napiše ... No sej ni panike , ne se sekirat.
Drgač pa, če ti men zrihtaš ADSL, da ti bom lahko poslal DirectX 9 SDK, pol ti lahko tud jaz zrihtam, da ga dobiš ...
Pa un naslov je www.betaplace.com
Drgač pa, če ti men zrihtaš ADSL, da ti bom lahko poslal DirectX 9 SDK, pol ti lahko tud jaz zrihtam, da ga dobiš ...
Pa un naslov je www.betaplace.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Senitel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov članek: DirectX 11Oddelek: Novice / Nova vsebina | 5593 (3187) | Senitel |
» | Na voljo 7800GTX grafične kartice proizvajalca Chaintech (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9848 (6507) | Tilen |
» | Pogled na NV40 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 19297 (11465) | MrX |
» | GForce FX in directx 9Oddelek: Strojna oprema | 1340 (1191) | Zheegec |
» | Izšel je DirectX9Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3211 (3211) | Hojne |