» »

DVB-C

DVB-C

Chessman ::

Za vse željne informacij o DVB-C, naletel sem na SLO forum kateri se posveča digitalni kabelski TV

http://dvb-c.mojforum.si

je zaenkrat še bolj prazen, vendar bo pomoje hitro zaživel

neki4 ::

Vem da si nekaj omenil, da bodo do konca leta analogne počasi ukinili pa šli na digitalne, pa ne vem ali si to mislu za konkretnega kab.operaterja ali naj bi bilo to mišljeno za vse. Sicer sem naročnik nekega bolj lokalnega, pa imam občutek da morda letos sploh ne bodo, čeprav so nekako namignili, da bodo sredi leta to uredili.

KoMar- ::

*.mojforum.si = bljak

Chessman ::

@marko - verjamem da forum ni najboljši, vendar vseeno boljše to kot nič. drugače pa z ustanovitvijo foruma nimam nič, sem le uporabnik.

@krneki - kako je z manjšimi operaterji ne bi vedel, odvisno pač od tega kaj jim dopušča infrastroktura. Ponavadi imajo kabelski operaterji za sprejem DVB-C signala potegnjeno optično povezavo. Se pa spremembe v digitalni shemi dogajajo na nivoju združenja kabelskih operaterjev slovenije. Frekvenčno območje je pri kabelskem sistemu omejeno (št analognih + digitalnih programov) torej več bi digitalnih programov manj bo ostalo analognih.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalni (dvb-c) sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
215290 (4899) BlaY0
»

tv kartica

Oddelek: Zvok in slika
133233 (3019) Duhec
»