Forum » Kaj kupiti » Nakup zvočne+ zvočniki
Nakup zvočne+ zvočniki
gansta ::
Eno vprašanje, upam da se kdo kaj več spozna na to?
Zanima me nakup zvočne-za ExpressCard(prenosik) ali preko usb-ja, najmanj 5.1 zanima me če kdo kero priporoča, izkušnje, priklopi....karkoli...+kakšne zvočnike (firma izkušnje...kaj paziti..)....
Glede zvočne sem v bistvu našel samo to CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio(vendar od zvočnikov jih ima zelo malo optiko(samo tisti nad 250€+, če pa želim priklop preko činčov, moram spet kupiti dongle za to kartico, ki stane več kot polovica same kartice)in pa ASUS XONAR U1(ne vem sicer spet kaki so kle priklopi).. Imam pa na prenosniku že vgrajen S/PDIF-out (optical)-toshiba p200 14h, vendar ne vem koliko kanalna je ta zvočna(nikjer ni nobenega podatka...), konektor je takšen kot od navadne zvočne(se prav je potreben spet poseben kabel optični...) .....
Skratka če se kdo malo bolje na to spozna....
Zanima me nakup zvočne-za ExpressCard(prenosik) ali preko usb-ja, najmanj 5.1 zanima me če kdo kero priporoča, izkušnje, priklopi....karkoli...+kakšne zvočnike (firma izkušnje...kaj paziti..)....
Glede zvočne sem v bistvu našel samo to CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio(vendar od zvočnikov jih ima zelo malo optiko(samo tisti nad 250€+, če pa želim priklop preko činčov, moram spet kupiti dongle za to kartico, ki stane več kot polovica same kartice)in pa ASUS XONAR U1(ne vem sicer spet kaki so kle priklopi).. Imam pa na prenosniku že vgrajen S/PDIF-out (optical)-toshiba p200 14h, vendar ne vem koliko kanalna je ta zvočna(nikjer ni nobenega podatka...), konektor je takšen kot od navadne zvočne(se prav je potreben spet poseben kabel optični...) .....
Skratka če se kdo malo bolje na to spozna....
- spremenil: gansta ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32503 (24042) | p|X| |
» | ojačevalnik in zvočniki---> pomočOddelek: Zvok in slika | 4607 (2870) | Primoz16 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16677 (10616) | FlamE#7 |
» | Kateri hišni kino kupiti??Oddelek: Zvok in slika | 13025 (11187) | musomanov |
» | Creative SB Live! 5.1 Platinum problemOddelek: Strojna oprema | 913 (913) | Tea Time |