Forum » Programska oprema » Zakleni mapo
Zakleni mapo
Galaxy ::
Iščem program, ki, ko bi kliknil na "zaklenjeno mapo" me vprašal za geslo (okvirček podoben Windowsu), ga vtipkal, odprl mapo. Zaprl mapo. Ko bi ponovno želel odpret, spet za geslo. Ne bi rabo "glavnega okenca" ;)
Priporočila prosim!
LP
Priporočila prosim!
LP
T0RN4D0 ::
mene pa zanima če zadeva deluje tudi za fajle, ki si jih odpru recently, in se jih da odpret pod start->documents>abc.pdf...
sem probu ene dva folder lockerja in sta blesava kar se tega tiče :)
sem probu ene dva folder lockerja in sta blesava kar se tega tiče :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
jan01 ::
truecrypt naredi en zakodiran container, ki ga odpreš podobno kot s daemon toolsom mountaš iso. Tako se ti pojavi še en pogon, tako ko da bi usb kluček priklopnil....
Vem, sem ga poskusil. Ampak bi rabu nekaj takega, da preprosto ko kliknem na mapo se pokaže "opozorilo" da rabim geslo. In ko zaprem mapo je nazaj "zaklene".
Sem poskusil tudi AxCrypt, vendar to ni to, preprosto prepočasen je, saj kriptira vsako datoteko posebe. Ampak rabim nekaj takega, ki preprosto naredi "ključavnico" na mapo...
jan01 ::
Ne da se kar narediti eno klučavnico. Cela mapa se mora prebrati, zakodirati in sharniti. Potem pa original še varno pobrisati...
V glavnem priporočam odličen truecrypt
V glavnem priporočam odličen truecrypt
m.i.h.a. ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program ki zaklene določeno mapoOddelek: Programska oprema | 2178 (2126) | charlotte |
» | Folder lock in nedostop do mapc-nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 4207 (2912) | ToniT |
» | Kako varno je kodiranje v WinRAR?Oddelek: Programska oprema | 1992 (1992) | skico |
» | Kako nastavit geslo za eno mapoOddelek: Programska oprema | 2874 (2702) | luky |
» | Kateri program za zaščito datotek/map z geslomOddelek: Programska oprema | 2769 (2492) | Fizikalko |