Forum » Programska oprema » Kako nastavit geslo za eno mapo
Kako nastavit geslo za eno mapo
mblazi22 ::
Živjo
Js bi rad nekatere mape tud programe zaklenu (jim dal geslo). Mam racunalnik ki pa ga ne uporabljam samo jaz. Tko da bi rabu en program k bi to poštimu. Če mogoce veste za kak program s katerim bi se dalo to narest mi prosim napiste.
V naprej hvala za predloge
Js bi rad nekatere mape tud programe zaklenu (jim dal geslo). Mam racunalnik ki pa ga ne uporabljam samo jaz. Tko da bi rabu en program k bi to poštimu. Če mogoce veste za kak program s katerim bi se dalo to narest mi prosim napiste.
V naprej hvala za predloge
- polepsal: Damjan Jagar ()
steev ::
Ce mas winXP in si sam svoj user (noben drug ne uporablja tvojegan mazija), lahko to preprosto narediš s desnim klikom na mapo -> lastnosti -> varnost in določaš kdo od userjev lahko dostopa do mape. Seveda moreš imeti account pod geslom.
:|
Sm probu ta program. Kaj se da da bi se to geslo obdrzalo. Ko sm ga enkrat vpisu se potem ni vec prikazalo. Se da da bi moral vedno ko grem v nek folder vedno vpisat geslo.
Gwanaroth ::
Ja dej desni klik na mapo, Lock this folder. In te bo vprasalo za geslo ter zaklenlo.
Lights often keep secret hypnosis..
Sej sm tko naredu. Samo potem ko hocem it v mapo jo morm odklent, pole k pa grem iz mape ostane odklenjena. Se da da enkrat zaklenes mapo, potem pa samo vstopas z geslom in ko ges ven iz mape je se vedno zaklenjena brez dodatnega dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mblazi22 ()
Tavher ::
Obstaja morda še kakšen drug bolj varen program? Do mape zaklenjene s tem programom se da namreč enostavno dostopati preko DOS-a.
luky ::
mblazi22 dej si na comp program TrueCrypt, naredil ti bo navudezni disk na njega daš vse svoje mape, zakleneš z enim samim geslom in ti tihče ne pride do tvojih dokumentov pa tudi disk je neviden za ostale.
Uporaba programa čisto preprosta, sej imaš v helpu celo slike, kako program nastavitit za začetnike.
Program je free.
Uporaba programa čisto preprosta, sej imaš v helpu celo slike, kako program nastavitit za začetnike.
Program je free.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakleni mapoOddelek: Programska oprema | 2190 (2015) | Galaxy |
» | [Xp] Kako jih zaklenit v nulo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2496 (2128) | Ice-Heki |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3336 (2758) | Pyr0Beast |
» | Kateri program za zaščito datotek/map z geslomOddelek: Programska oprema | 2769 (2492) | Fizikalko |
» | mrežna povezava!Oddelek: Omrežja in internet | 3091 (2748) | ToniT |