Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti igro Warhammer online (WAR)?
Kje kupiti igro Warhammer online (WAR)?
bajsibajsi ::
Ali mogoce kdo ve, kje/ce bi se dalo ta moment kje pred-narociti oz. kupiti Warhammer online - Collectors edition? Tukaj je EU verzija vecinoma razprodana WAR-EU, prakticno po celi Evropi. Je sploh kaksna moznost kupiti igro, da ti kasneje (18.sept.) posljejo fizicen DVD(2), knigico..etc in bi lahko igral ze Open beta 6. oz 7. septembra? Uradna EA prodaja in Direct2Drive odpadeta, ker prodajata game client le v digitalni obliki.
ps. Temo sem namenoma postavil v to sekcijo in ne v "Igre", saj menim da bom tu dobil vec odgovorov, kot v oddelku Igre (ce sploh kaksnega).
ps. Temo sem namenoma postavil v to sekcijo in ne v "Igre", saj menim da bom tu dobil vec odgovorov, kot v oddelku Igre (ce sploh kaksnega).
Mavrik ::
Kolikor sem gledal, pri Igabibi sprejemajo prednaročila za Collector's Edition.
The truth is rarely pure and never simple.
Kjerkoli v Sloveniji (Igabiba, 3d-svet, Mantis..) bodo najverjetneje dobili CE "prepozno", verjetno celo SE (Standard edition). Vsekakor v blizini uradnega izida, kar je 18. september. Ce pa bi zdaj kupil recimo tukaj D2D WAR, bi lahko igral zacel 6. oz. 7. september z Open beta, ki traja do 13. sept. (probas npr. razlicne classe, po OB itak sledi bris vsega) in nato 15. sept. Head start, kar je 3 dni pred uradnim izzidom (kjer ves dosezek ostane in se nic ne brise vec). Pa tudi s CE dobis kar nekaj bonbonckov (iteme, dodatne queste, vec "glav", v EU verziji podlogo za misko..itd). "Problem" je da v udarni EAStore ali v D2D kupis samo digitalni zapis, ki ga potegnes dol; torej nobene skatle, knjige, dvd.. Zanimivo pa je, da je kljub temu za cca. 10€ drazje, kot ce kupis skatlo pri recimo game.co.uk. Tisti, ki se jim ne mudi lahko seveda pocakajo na SE in zacnejo 18. sept. (ali kasneje), osebno pa bi zelel igrati OB in Head start...
Mavrik ::
Jah, kupi za večjo ceno. Samo zavedaj se da boš plačal v bistvu zato da boš igral beta testerja, kot se to dogaja pri večini MMORPGjev, ko se prvih par tednov še vedno čistijo bugi in postane igra resno igralna po prvem mesecu če je dobra, oz. nikoli če ni.
The truth is rarely pure and never simple.
Ma v bistvu ta cca. 1 teden OB ni ravno beta vec. Sigurno se odpravljajo bugi, stress test..itd. Ampak zame je to bolj kot bug report, to da lahko probam predhodno razlicne classe (ki se po OB zbrisejo) in imam s tem doloceno prednost pred tistimi, ki pridejo pozneje in igre ne poznajo. In nato lahko zacnem se pred uradnim izzidom s Head start, kjer ves dosezek (character, dropi, rank..) ostane in se nadaljaju z izzidom igre. Obicajno mi je za take in podobne reci vseeno (saj sem ze iz mladostniskih let) in nisem (vec) zelo tekmovalen... Vseeno pa bo Warhammer pvp (rvr) orientirana igra, in bi se lahko ob startu lazje odlocil, kateri class zelim igrati kot moj main in...
pwnati noobe :p
pwnati noobe :p
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ArcheAge (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11334 (4783) | connel |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7973 (5210) | pr0sac |
» | Warhammer Online: Age of ReckoningOddelek: Igre | 2364 (1343) | Rotaidal |
» | Warhammer onlineOddelek: Igre | 2297 (1907) | ahac |
» | Nov dober MMOOddelek: Igre | 1554 (1226) | Good Guy |