Forum » Programska oprema » Skype
Zdravo!!
Mene zanima kako skype sploh deluje, na katere številke lahko kličeš, koliko je za plačat in kako plačaš...
HVALA!
Mene zanima kako skype sploh deluje, na katere številke lahko kličeš, koliko je za plačat in kako plačaš...
HVALA!
- zaklenil: Gandalfar ()
Ted ::
Če potrebuješ skype za skype out, to je za klicanje na stacionarne številke: Ne potrebuješ ga. Boljša in veliko cenejša alternativa so naslednji ponudniki:
www.poivy.com
www.voipdiscount.com
www.voipstunt.com
Teh Betamax ponudnikov je ogromno, naštel sem samo tri. Ponekod se cene malce razlikujejo tako da preveri cenike glede na to kam boš klical. V EU so klici zastonj prvih 120 dni če naložiš na račun 10 evrov, po izteku 120 dni pa ti za klic obračunajo 1 cent po minuti.
www.poivy.com
www.voipdiscount.com
www.voipstunt.com
Teh Betamax ponudnikov je ogromno, naštel sem samo tri. Ponekod se cene malce razlikujejo tako da preveri cenike glede na to kam boš klical. V EU so klici zastonj prvih 120 dni če naložiš na račun 10 evrov, po izteku 120 dni pa ti za klic obračunajo 1 cent po minuti.
Mah...
racunalnicar ::
Dej prosim napiši kateri ponudnik bi bil potem najboljši.
Jaz bi klical po Sloveniji.
Jaz bi klical po Sloveniji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zastonj klici iz interneta na normalno omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 5180 (4506) | shinko |
» | voip discountOddelek: Omrežja in internet | 4814 (2688) | madmitch |
» | Detelfone - zamenjava za Skype? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16301 (9599) | N-E-O |
» | Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 21989 (12844) | madmitch |
» | Voipstunt in brezplačni klici v nekatere državeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7150 (5497) | Jst |