» »

Spet eudora

Spet eudora

CWIZO ::

Včeri se mije eudora sesula.
Mel sem full map za mejle, pa notr full mejlov.
Pol se mi je pa program sesul, zdej imam pa sam še inbox, pa tm notr so vsi mejli neki dčuni, brez datumov pa to.
Pol pa hočem naredit eno nov predal k se mu tko reče kork se je nemu prej pa napiše da olredy eksists.
Pa tm v doxuments and settings/administrator/application data/qualcom/eudora so še vsi fajleti od teh predalčkov/map

A se da to kako obnovit ?

Aja imam win2k
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Han ::

Naredi si novo mapo za novega uporabnika (v bližnjici je tarča npr. takšna: "C:\Program Files\Qualcomm\Eudora\Eudora.exe" "C:\Nova mapa"). V to mapo prenesi mbx in toc datoteke iz omenjenih "documents and settings..." in upaj, da jih bo Eudora prebrala. Če jih, potem je z bazo vse v redu.

Druga možnost je, da si naložiš program (npr. Poco Mail, Netscape...), ki zna brati Eudorino bazo in tam restavriraš pošto.

Kakšen backup za takšne primere nikoli ne škodi. :D

CWIZO ::

ne dela.
Sam pomoje da je baza sfukana, ker sem zbrisal tisto map (sem najrepj drugam prenesel) pa pogna eudorao jo zaprl pa dal uno mapo nazaj pa je blo isto.
Nejbol da pobrišem tist, na nov inštaliram eudoro, pol pa naredim nove predale in iz tm prenessem pošto, k se da udpret v eudori
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375278330 (23261) Matko
»

email client

292304 (1227) tha_man
»

Program za e-pošto razen outlook in outlook expresa?

Oddelek: Omrežja in internet
175018 (4616) dunda
»

Eudora

7827 (740) CWIZO
»

program za branje in poslij. e-maila

Oddelek: Omrežja in internet
122539 (2382) tha_man

Več podobnih tem