Forum » Programska oprema » copyright cd
copyright cd
jm6334 ::
Zanima me, ce obstaja kak program, s katerim bi lahko preprecil nadaljne presnemavanje cdjev, ki sem jih posnel sam.
joco
ender ::
ne
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
McHregec ::
Če podjetjem, ki se ukvarjajo z zaščito cdjev ne uspeva potem tudi tebi ne more.
Destroyer Of The Worlds.
sej ni treba da je full zahtevna in neka profi zascita, sam tko neke vrsta zascita, ki bi zmetla kakega zacetnika ki bi jo rad presnel, a tud kaj taksnega ni?
bastadu ::
Hja na koncu CDja še dodaj kakšno glasbu v AudioCD formatu, potem se ne da kr tko presnet (z CloneCDjem brez problema)... To zadevo lahko izvedeš v Nerotu.
bom poskusu, a kaj druga pa ni, jaz bi rad mel kak programcek za snemat, kjer bi kliknu kako opcijo, da mi naredi kako od teh zascit, napr take kot so pr igrcah, a kaj takega pa ni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skupina se opravičuje oboževalcem zaradi zaščite proti presnemavanjuOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3421 (2589) | Stepni Volk |
» | best buy pekac (kakovost/cena) po vasem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4118 (3498) | krucymucy |
» | Zaščita glasbenih cedejev ? škoda besed... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4069 (3391) | Dr_M |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13055 (7572) | Geronimo11 |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2012 (1745) | ssokec |