Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri namestitvi ATI Radeon 9550
Pomoč pri namestitvi ATI Radeon 9550
T.A.D.E.J ::
Po namestitvi te grafične me vrže v 8 bitno sliko Se mi zdi da pri nemestitvi ne smem nekaj vlučit al kaj...al display driver, hydra vision, control center, catalyst...ne vem...prosim za pomoč
Hvala,
Tadej
Hvala,
Tadej
T.A.D.E.J ::
Kaj noben ne zna pomagat? Pa to je tak pogost problem bil pri vseh teh starih grafičnih...res bi nujno že rabil.
Lucio ::
po moje ti manjkajo driverji od plošče (tako je bilo na moji ASRock, ki je potrebovala AGP driverje). Po inštalaciji je delovalo vse kot more...
solatko ::
Pojdi na ATI-jevo (amd)stran in potegni dol driver in catalysator, potem pobriši stare in namestiš nove. Za stare driverje lahko uporabiš REVO uninstaler (isto potegneš iz neta). Potem bo delal brez problemov. Samo pazi, da boš za prvi operacijski sistem vzel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD-jevi gonilniki pregrevajo grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 20606 (16924) | BT52 |
» | atikmpag.sys BSoDOddelek: Pomoč in nasveti | 3095 (2843) | zupanman |
» | Problem z Graficno KarticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1426 (1131) | Ales47 |
» | Nvidia dohiteva ATI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11511 (9539) | matter |
» | Geforce Ti4200 - čudni problemiOddelek: Strojna oprema | 1140 (881) | Dead_Eye |