Forum » Pomoč in nasveti » Remote desktop: se ne poveže
Remote desktop: se ne poveže
mrTwelveTrees ::
Ok imam problem
Remote desktop se mi ne poveže, kadar mi kateri uporabnik preko MSN messengerja zaprosi za pomoč.
stvar je taka, da če jaz zaprosim za pomoč, se mi lahko kdorkoli poveže na moj računalnik, če pa me drugi zaprosi za remote assistance, pa se kao povezuje... a ne poveze.
stvar je delala normalno do pred 14 dni nazaj, ko sem postavil router (linksys)
v routerju mam nastavitev, da se mi port 3389 preusmerjen na server, tako da se lahko z druge lokacije (primer iz sluzbe) povezem na server.
ampak to po moje ni povezano, ker mi (router??) blokira remote povezavo - ampak samo v primeru, da neko zaprosi za pomoč.
Remote desktop se mi ne poveže, kadar mi kateri uporabnik preko MSN messengerja zaprosi za pomoč.
stvar je taka, da če jaz zaprosim za pomoč, se mi lahko kdorkoli poveže na moj računalnik, če pa me drugi zaprosi za remote assistance, pa se kao povezuje... a ne poveze.
stvar je delala normalno do pred 14 dni nazaj, ko sem postavil router (linksys)
v routerju mam nastavitev, da se mi port 3389 preusmerjen na server, tako da se lahko z druge lokacije (primer iz sluzbe) povezem na server.
ampak to po moje ni povezano, ker mi (router??) blokira remote povezavo - ampak samo v primeru, da neko zaprosi za pomoč.
Pyr0Beast ::
RDC je preprosto boljši [>:D]
A je mogoče to, da je od tistega uporabnika linija prešvoh ?
.. sicer lahko pa sprobamo .. :D
A je mogoče to, da je od tistega uporabnika linija prešvoh ?
.. sicer lahko pa sprobamo .. :D
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpn & internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (565) | rogerg |
» | SIOL internet in 2 "računalnika"Oddelek: Omrežja in internet | 1133 (1058) | toxius |
» | Statični ipOddelek: Omrežja in internet | 3955 (3628) | vratar |
» | IP po e-postiOddelek: Pomoč in nasveti | 2381 (1889) | detroit |
» | Vrhovni strežniki z IPv6Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5990 (4206) | MrStein |