Forum » Operacijski sistemi » Windows XP - programi se ne zaženejo
Windows XP - programi se ne zaženejo
sass628 ::
Živjo,
imam problem in sicer: program potegnem dol iz interneta npr. gimp, winamp, bs player... in ko zaženem program mi napiše eror message: The system cannot find the path specified
Če lahko lepo prosim nekdo pomaga!!!
Hvala za vnaprej!!
imam problem in sicer: program potegnem dol iz interneta npr. gimp, winamp, bs player... in ko zaženem program mi napiše eror message: The system cannot find the path specified
Če lahko lepo prosim nekdo pomaga!!!
Hvala za vnaprej!!
- spremenil: sass628 ()
sass628 ::
shranim jo pod my documents ali pa na namizje, prenos je uspesn, velikost je pa tut pravilna, enostavno nwm kaj bi lahk blo:S:S
elasto_mania ::
Meni je ko sem inštaliral panda security na pc naredilo podobno nisem mogel zaganjat aplikacij to je bilo še na win 2000.
Ubistvu je zbrisalo rundll32 ker je bil kao okužen. Pa mi ni drugo pomgalo kot reinstall.
Ubistvu je zbrisalo rundll32 ker je bil kao okužen. Pa mi ni drugo pomgalo kot reinstall.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CCleaner mesec dni stregel malware (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 16184 (11271) | Truga |
» | CHKDSK in Deleting index entryOddelek: Operacijski sistemi | 1931 (1519) | Hayabusa |
» | Nič popravkov za okužen Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15150 (12991) | Jst |
» | Porast kriptiranih torrentovOddelek: Novice / Zasebnost | 3685 (3685) | 737 |
» | Hude težave pri ADSL-u in FTPjihOddelek: Omrežja in internet | 1463 (1080) | koyotee |