Forum » Igre » 3D tank
3D tank
OOTBOXZY ::
Ze precej dolgo nazaj sem imel igro podobno Pocket tanks, samo da je bila 3D. Dalo se je vrteti ozemlje, vse eksplozije so bile 3D itd. Zal pa sem pozabil ime te igre. Ali se mogoce komu sanja, katera igra je to?
Pa se eno vprasanje. Kako v Win XP prepricati misko, da bi delala tudi v starejsih DOS programih. Na primer v DSJ in podobnih.
Pa se eno vprasanje. Kako v Win XP prepricati misko, da bi delala tudi v starejsih DOS programih. Na primer v DSJ in podobnih.
LP
OOTBO XZY
OOTBO XZY
R0K ::
Nevem če ravno ot iščeš, ampak obstaja nenormalno dobra 3D vojaška strejačina ... sliši po imenu Operation Flashpoint in tut če ne iščeš ravn te, si primoran, da jo preizkusiš!
OOTBOXZY ::
Ne, zal nobena od teh ni prava. Igra je v stilu:
- nastavis moc in kot pod katerim hoces ustreliti in ustrelis
- nato naredi isto tvoj nasprotnik,
- nato naredis to spet ti in tako naprej.
Igra ima precej razlicic, ki so narejene v 2D. Ta ki jo jaz iscem pa je 3D. Imel sem jo pred nekaj leti ze na racunalniku, ampak se sedaj tudi slucajno ne spomnim vec kaksen je bil naslov.
- nastavis moc in kot pod katerim hoces ustreliti in ustrelis
- nato naredi isto tvoj nasprotnik,
- nato naredis to spet ti in tako naprej.
Igra ima precej razlicic, ki so narejene v 2D. Ta ki jo jaz iscem pa je 3D. Imel sem jo pred nekaj leti ze na racunalniku, ampak se sedaj tudi slucajno ne spomnim vec kaksen je bil naslov.
LP
OOTBO XZY
OOTBO XZY
blabla ::
scorch3D, če se ti da mal počakat, da ga do konca naredijo
http://download.com.com/3000-2119-14892...
http://download.com.com/3000-2119-14892...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Igre | 457103 (4097) | matobeli |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 507996 (7562) | Nesta |
» | Hearts of iron 4 Grand strategyOddelek: Igre | 4134 (2674) | Berserker |
» | Online špiliOddelek: Igre | 3708 (2393) | Georgios |
⊘ | Starcraft 2 beta key tekmovanjeOddelek: Igre | 3293 (2574) | destroyer2k |