» »

Pomagajte prosim!

Pomagajte prosim!

sweetness84 ::

Pred nekaj meseci sem pri Simobilu vzela paket mobilnega interneta, natančneje "Vodafone Mobile Connect Express kartico", nato pa se mi je poškodoval "PCMCIA pretvornik" in vse skupaj ni funkcioniralo več. Glede na to, da stane popravilo već kot 200 evrov, prekinitev pogpdbe pa tudi skoraj toliko, so mi pri Simobilu svetovali naj si kupim USB modem, kamor naj nato vstavim ta isto kartico. Do zdaj sem pregledala že skoraj vse primerno založene trgovine pa me povsod samo debelo gledajo...Prosim, a mogoče kdo ve, kje bi lahko dobila takšen USB modem?

Pyr0Beast ::

Popravilo bi -resnemu- serviserju vzelo mogoče pol ure .. cca. 5€ max.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

AngelOfDeath ::

To gre verjetno za navadno sim kartico ? USB modem dobiš ga pa pri vsakem Simobil zastopniku.
edit: Slovnica

sweetness84 ::

Ni tako preprosto. Sem obhodila že vse simobilove centre, servise in prodajna mesta in vsepovsod rečejo isto, da mi samo USB modem al pa pretvornik ne morejo dati, da moram cel naročniški paket vzet, za servisiranje morejo pa poslat vse skupaj na Irsko. Ne vem no, očitno je njihova logika.. če se ti kaj pokvari, se lahko sam še j.... in plačuješ za "bytheway ful počasen" internet, ki ga nimaš. Zato en nasvet ljudje...če slučajno razmišljate, da bi vzeli ta paket...premislite še enkrat.

Pyr0Beast ::

sicer, kaj pa se je zgodilo s PCMCIA konektorjem ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zeberdee ::

Jaz bi ponorel, če nimajo zrihtanega servisa...

Tomas 33 ::

To, da ti bodo na lepe oči zamenjali modem je kaj jalovo upanje (sem šel tudi sam skozi to). Te kartice (express z pcmcia adapterjem so se vsaj pri meni precej pregrevale in tudi na enemu prenosniku poškodovala pcmcia/SD/SC vmesnike (verjetno počil kakšen lot). Kartice so bile večkrat na servisu, kjer sem se skliceval na garancijo ter naslednjič na stvarno napako. Enkrat so mi zamenjali z novo (isti model), dobil pa sem še rezervno, ki se je prav tako pregrevala. Po pritožbi, servisiranju in razburjanju sem dobil na test USB kartico, ki deluje normalno. Naj še povem, da se mi je povezava po 10 ~ 30 min prekinila in sem moral fizično iztakniti in vtakniti kartico, da sem lahko ponovno vzpostavil povezavo.
Torej pritožba, poskusi pa še pridobiti mnenje servisa ta je pregrevanje te kartice povročilo napako na tvojem prenosniku, zgolj, da te bodo bolj resno jemali.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6116500 (8965) alespot
»

Izkušnje s simobilom in mobitelom

Oddelek: Omrežja in internet
242615 (1333) Desty
»

router za adsl + simobil umts

Oddelek: Omrežja in internet
173355 (2771) Vanadium
»

simobil unlimited

Oddelek: Omrežja in internet
225851 (4349) madmitch
»

EDGE internet na laptop

Oddelek: Strojna oprema
232877 (2877) flukturr

Več podobnih tem