Forum » Pomoč in nasveti » Ventrilo mikrofon problem
Ventrilo mikrofon problem
Michaelosz ::
Problem je sledeč...
Ko sem s soigralci na ventrilo kanalu se mi le-ti pritožujejo nad čudnimi zvoki, ki jih spušča moj mikrofon(hreščanje, šumenje - in to ZELO glasno). Ti zvoki se mi PONAVADI pojavljajo takrat, ko mi "zalagga" oz. ko minimiram igro, včasih pa tudi kar tak za brezveze:)... Mikrofon lahko dam na mute, vendar se mi ti zvoki še vedno pojavljajo. Na živce mi gre zato, ker moram potem vedno iz igre in se reconnectat na ventrilo kanal. Probal sem že vse mogoče stvari - updatetal sem zvočno(SoundMAX), probal z novejšim ventrilotom, vendar še nič ni pomagalo.
zelo bi bil hvaležen za odgovor,
lp miha
Ko sem s soigralci na ventrilo kanalu se mi le-ti pritožujejo nad čudnimi zvoki, ki jih spušča moj mikrofon(hreščanje, šumenje - in to ZELO glasno). Ti zvoki se mi PONAVADI pojavljajo takrat, ko mi "zalagga" oz. ko minimiram igro, včasih pa tudi kar tak za brezveze:)... Mikrofon lahko dam na mute, vendar se mi ti zvoki še vedno pojavljajo. Na živce mi gre zato, ker moram potem vedno iz igre in se reconnectat na ventrilo kanal. Probal sem že vse mogoče stvari - updatetal sem zvočno(SoundMAX), probal z novejšim ventrilotom, vendar še nič ni pomagalo.
zelo bi bil hvaležen za odgovor,
lp miha
Pyr0Beast ::
Daj višjo prioriteto ventu in defragej disk ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
dr.Akula ::
V task managerju poišči pod procesi venta, desni klik, pa tam pod set priority daj neki nad normal.
ni podatka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 120103 (97926) | einstein :P |
» | receiver - pcOddelek: Zvok in slika | 1416 (1176) | stage 6 |
» | Free MMORPG igreOddelek: Igre | 3159 (2532) | Tr0n |
» | Slo-Tech Clan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 37497 (30259) | cnZz |
» | Osebni internetni radioOddelek: Omrežja in internet | 3137 (2524) | biasko |